Facebook Pixel Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μένει ή φεύγει; - Σενάριο για κορυφαίο σταρ στο πλάι του!
Μπάσκετ
NBA
| 2020-09-16 21:00:00

Νέα εξέλιξη με Αντετοκούνμπο - Μένει ή φεύγει; - Σενάριο για κορυφαίο σταρ στο πλάι του!

Sportdog Team
Νέα εξέλιξη με Αντετοκούνμπο - Μένει ή φεύγει; - Σενάριο για κορυφαίο σταρ στο πλάι του!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Μαρκ Λάσρι, εκ των ιδιοκτητών των Μιλγουόκι Μπακς.

Όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ του Athletic, Έρικ Νέιμ, οι δύο πλευρές τα είπαν σε καλό κλίμα και το πιθανότερο σενάριο είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι και τη νέα σεζόν.

Πάντως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νέιμ, φαντάζει πολύ δύσκολο οι Μπακς να αποκτήσουν τον Κρις Πολ, παρά τα όσα γράφονται το τελευταίο διάστημα.

Μένει να φανεί το αν τα "Ελάφια" θα προσθέσουν έναν ακόμα σούπερ στο πλέι του "Greek Freak", αλλά σε κάθε περίπτωση αυτός δύσκολα θα είναι ο Πολ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο Νέιμ:

«Πηγές αναφέρουν πως όλες οι πλευρές αποχώρησαν με καλή διάθεση και με μια αίσθηση συνεργασίας που οι Μπακς ελπίζουν να συνεχιστεί. Η συνάντηση του Γιάννη με την οικογένεια Λάσρι δεν καθορίζει το μέλλον του Αντετοκούνμπο στο Μιλγουόκι, αλλά αποτελεί ένα σημαντικό πρώτο βήμα σε μια από τις πιο σημαντικές offseasons στην ιστορία του οργανισμού», αναφέρει αρχικά.

«Πηγές που γνωρίζουν τη σκέψη της ιδιοκτησίας θεωρούν πως είναι εξαιρετικά απίθανο. Ο Πολ έχει συμβόλαιο 41,3 εκατ. δολάρια για τη νέα σεζόν και με οψιόν του παίκτη άλλα 44,2 εκατ. για το 2021/22. Παράλληλα υπάρχει δυσκολία στο να έρθει μια ακόμη ισχυρή προσωπικότητα και να υπάρχουν δύο τέτοιο All Stars. Όλα δείχνουν πως οι Μπακς μάλλον θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις», τονίζει για τον Κρις Πολ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags