Facebook Pixel Sportdog.gr | Διασυρμός για τη Χάποελ του Παππά - Στα ημιτελικά με... πάρτι η Μπούργος (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2020-09-30 21:22:00

Διασυρμός για τη Χάποελ του Παππά - Στα ημιτελικά με... πάρτι η Μπούργος (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Διασυρμός για τη Χάποελ του Παππά - Στα ημιτελικά με... πάρτι η Μπούργος (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από το τζάμπολ του προημιτελικού, η Χάποελ Ιερουσαλήμ φάνταζε ως το μεγάλο φαβορί απέναντι στην Μπούργος. Η ομάδα του Όντεντ Κάτας είχε ενισχυθεί σημαντικά με στόχο την κατάκτηση του τίτλου. Στην πράξη, όμως, τίποτα δεν έμοιαζε ίδιο, καθώς η ισπανική ομάδα επέβαλε πλήρως τον ρυθμό της.

Ο Θαντ ΜακΦάντεν με 18 πόντους ήταν ο ηγέτης των νικητών, έχοντας στο πλάι του τον Ντέγιαν Κράβιτς, που κυριάρχησε κάτω από τα καλάθια (18π, 10ρ). Σημαντική και η συνεισφορά του Άλεξ Ρένφρο με 10 πόντους και 6 ασίστ. Από την Χάποελ ξεχώρισε ο Νίκος Παππάς, που στα 23'36'' που έμεινε στο παρκέ είχε 13 πόντους (4/10 σουτ), 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ 2 κλεψίματα και 4 λάθη.

Οι παίκτες του Πεναρόγια μπήκαν αποφασισμένοι να κάνουν ζημιά στην άμυνα της Χάποελ. Και από τα πρώτα λεπτά είχαν βρει ρυθμό στην επίθεση, με τον Σάκο και ΜακΦάντεν να δίνουν τον τόνο. Κάπως έτσι η διαφορά έφτασε στους 8 πόντους (15-23) στο τέλος του δεκαλέπτου. Η συνέχεια ωστόσο ήταν ακλόμα καλύτερη. Η Χάποελ παρά τις προσπάθειες του Νίκου Παππά δεν μπορούσε να μαζέχει τη διαφορά, η οποία έφτασε στο +15 για τους Ισπανούς στο τέλος του ημιχρόνου (34-40).

Τα πάντα πήραν τον δρόμο τους στην τρίτη περίοδο. Ο ΜακΦάντεν βρήκε βοήθειες από τον Κράβιτς, η άμυνα των Ισπανών ήταν απροσπέλαστη ακι στο τέλος της περιόδου το προβάδισμα της Μπούργος έφτασε στο εκπληκτικό +29 (48-77), με τους παίκτες του Πεναρόγια να... καθαρίζουν το ματς, καθώς στο τέταρτο δεκάλεπτο συντήρησαν εύκολα το προβάδισμά τους, φτάνοντας σε μια μεγαλειώδη πρόκριση.

Τα δεκάλεπτα: 15-23, 32-49, 48-77, 65-92.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags