Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στον "αέρα" οι αγώνες με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν!
Μπάσκετ
| 2020-11-16 15:09:00

Στον "αέρα" οι αγώνες του Ολυμπιακού με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν!

Sportdog Team
Στον "αέρα" οι αγώνες του Ολυμπιακού με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν!

Ολυμπιακός: Η έξαρση κορωνοϊού στους Ερυθρόλευκους ίσως οδηγήσει σε αναβολή τις αναμετρήσεις τους κόντρα στην Μπαρτσελόνα και την Βιλερμπάν για την Ευρωλίγκα.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα και τρίτο κρούσμα της νόσου Covid-19 στις τάξεις της ομάδας και όλα είναι στον "αέρα", αφού αναμένονται οι απαντήσεις από τα νέα τεστ που έκαναν όλα τα μέλη των Πειραιωτών.

Τα αποτελέσματα του ελέγχου θα κρίνουν και το τι θα γίνει με τα ματς σε Ισπανία και Γαλλία, παρότι το πρωτόκολλο της Ευρωλίγκας υποχρεώνει τις ομάδες να αγωνίζονται εφόσον μπορούν να κατεβάσουν τουλάχιστον οκτάδα.

Παρόλα αυτά, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αναβολής, όπως είχε συμβεί και με τον Παναθηναϊκό, όταν ο ΕΟΔΥ δεν επέτρεψε στους Πράσινους να ταξιδέψουν στην Αγία Πετρούπολη για το ματς με τη Ζενίτ, έχοντας δύο κρούσματα, υπό τον φόβο να εμφανιστεί και άλλο κρούσμα επί ρωσικού εδάφους και να μείνει σε καραντίνα εκεί για 14 μέρες.

Πάντως, σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός δεν ταξιδέψει αύριο για την Βαρκελώνη, το σίγουρο είναι ότι θα αναβληθεί το ματς και στην Λυών κόντρα στην Βιλερμπάν.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags