Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας: "Σφήνα" Ιτούδη για γκαρντ που "κοιτάζει" ο Ολυμπιακός - Σεζόν όνειρο με 14.2 πόντους μέσο όρο! (vid)
| 2021-03-30 10:21:00

"Σφήνα" Ιτούδη για γκαρντ που "κοιτάζει" ο Ολυμπιακός - Σεζόν όνειρο με 14.2 πόντους μέσο όρο! (vid)

Sportdog Team
"Σφήνα" Ιτούδη για γκαρντ που "κοιτάζει" ο Ολυμπιακός - Σεζόν όνειρο με 14.2 πόντους μέσο όρο! (vid)

Δυσκολεύει η περίπτωσή του για τους Ερυθρόλευκους.

Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα είναι αυτή του Μάριους Γκριγκόνις, ωστόσο δεν είναι ο μόνος που ενδιαφέρεται για τον Λιθουανό γκαρντ.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Ντονάτας Ουρμπόνας, για τον Γκριγκόνις ενδιαφέρεται σοβαρά και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη, αφού εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τον αποκτήσει από την Ζαλγκίρις, η οποία έχει βάλει ρήτρα στο συμβόλαιό του.

Ο 27χρονος άσος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν φέτος έχοντας 14,2 πόντους, 3,2 ασίστ, 2,3 ριμπάουντ ανά ματς στην Ευρωλίγκα με 51,4% στα δίποντα, 46,9% στα τρίποντα και 95,3% στις βολές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ουρμπόνας αναφέρει στο Twitter πως το ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ για τον Γκριγκόνις δεν έχει σχέση με την υπόθεση του Μάικ Τζέιμς και το επεισόδιο που είχε πριν λίγες ημέρες με τον Δημήτρη Ιτούδη (τον έστειλε στα αποδυτήρια στο ματς με την Ούνικς).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags