Facebook Pixel Ολυμπιακός: Συνάντηση Αγγελόπουλων με Σπανούλη - Κλείνουν τέσσερις TOP μεταγραφές - Κίνηση για δύο Έλληνες!
Μπάσκετ
| 2021-04-09 23:58:00

Συνάντηση Αγγελόπουλων με Σπανούλη - Κλείνουν τέσσερις TOP μεταγραφές - Κίνηση για δύο Έλληνες!

του Pick n' Scroll
Συνάντηση Αγγελόπουλων με Σπανούλη - Κλείνουν τέσσερις TOP μεταγραφές - Κίνηση για δύο Έλληνες!

Το... κόλπο γκρόσο και τα πρώτα ονόματα από τη μεταγραφική λίστα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Γιατί δεν ξεκαθάρισε το μέλλον του αρχηγού και οι πρώτες μεταγραφές που έχει ζητήσει ο κόουτς, ενόψει της επόμενης σεζόν. Στο πλάνο του και δύο Έλληνες.

Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για φέτος με τη νίκη επί της Χίμκι, αλλά δεν έγινε κανείς σοφότερος για το τι θα συμβεί με τον Βασίλη Σπανούλη. Αν θα συνεχίσει ή όχι.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε ότι «είναι ένας θρύλος, είναι πολύ σημαντικό τι θα αποφασίσει τελικά. Δεν έχω κάποια νέα ή ιδέα για τις σκέψεις του. Θα μιλήσει με τους ιδιοκτήτες, την οικογένειά του και θα αποφασίσει». Ο Σπανούλης από την πλευρά του δεν μίλησε καθόλου και όλοι πλέον είναι σε αναμονή για το μέλλον του. Μέχρι πριν από λίγο καιρό λεγόταν ότι θα σταματήσει. Τελευταίως αναφέρεται ότι τελικώς θα συνεχίσει. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να ξέρει εκτός από τον ίδιο τον Σπανούλη.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει τέσσερις μεταγραφές πρώτης γραμμής, ώστε του χρόνου να έχει μεγαλύτερη τύχη να πάει στην οκτάδα της Ευρωλίγκας. Μείνει, δεν μείνει ο Σπανούλης, αυτές οι μεταγραφές θα γίνουν. Θα αποκτηθούν, δηλαδή, τρία γκαρντ και τουλάχιστον ένας ψηλός. Με τον Μπαρτζώκα να προτιμάει οι περισσότεροι από αυτούς τους παίκτες να έχουν εμπειρία Ευρωλίγκας.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ της Μακάμπι είναι ένας από τους πρώτους στόχους, ο Νάιτζελ Γκος-Ουίλιαμς της Λοκομοτίβ Κουμπάν και ο Τζέριαν Γκραντ του Προμηθέα είναι δύο ακόμη περιπτώσεις, που εξετάζουν οι Πειραιώτες.

Ο Τζόρνταν Λόιντ του Ερυθρού Αστέρα δεν είναι εύκολο να αποκτηθεί, όπως και ο Λορέντζο Μπράουν, που μπορεί να φύγει από την Φενέρ.

Επίσης πολύ δύσκολη, πάντα για οικονομικούς λόγους, είναι και η επιλογή του Τζόρνταν Μίκι της Χίμκι, που χθες δεν έπαιξε λόγω τραυματισμού.

Θα αποκτηθούν και Ελληνες παίκτες, πάντως, με τους Λούντζη και Χουγκάζ να έχουν ιδιαίτερη τύχη. Αντίθετα, μοιάζει απίθανο να κάνει ο Ολυμπιακός το κόλπο γκρόσο και να προσθέσει στο δυναμικό του τον Ντίνο Μήτογλου. Ο Μήτογλου όλα δείχνουν ότι του χρόνου θα παίζει είτε στον Παναθηναϊκό (το πιθανότερο), είτε σε ομάδα της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Να έρθει για τρίτη λύση στον Ολυμπιακό - Θέλει 500άρικο - Τέλος τρεις ξένοι και ένας top Έλληνας"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags