Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τα… σκάνε για τρεις παικταράδες οι Αγγελόπουλοι - Θα… τρελάνει το ΣΕΦ - Τον "κλέβει" από Παθηναϊκό!
| 2021-04-22 23:02:00

Τα… σκάνε για τρεις παικταράδες οι Αγγελόπουλοι - Θα… τρελάνει το ΣΕΦ - Τον "κλέβει" από ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Τα… σκάνε για τρεις παικταράδες οι Αγγελόπουλοι - Θα… τρελάνει το ΣΕΦ - Τον "κλέβει" από ΠΑΟ!

Η συμφωνία με Μπαρτζώκα, η τριάδα-φωτιά και η απόφαση Σπανούλη. Τρέχει ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού και το Sportdog αποκαλύπτει τους παίκτες που θέλει να ντύσει στ αερυθρόλευκα ο κόουτς. Ένας εξ αυτών προέχεται από το... σκάουτινγκ του Τριφυλλιού.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ολοι περιμένουν από τον Ολυμπιακό να δουν και να μάθουν τι τελικά θα γίνει με τον Βασίλη Σπανούλη. Αν θα συνεχίσει το μπάσκετ ή όχι. Ασχέτως αυτού, όμως, οι Πειραιώτες έχουν φτιάξει τον σχεδιασμό τους και τον προχωράνε. Ενας σχεδιασμός, που αναφέρει ότι στόχος είναι να αποκτηθούν τρεις παικταράδες.

Ηδη η διαδικασία για τον έναν από αυτούς έχει προχωρήσει πολύ, καθώς έχει γίνει πρόταση στον Αυστραλό, Τζοκ Λαντέιλ, και αναμένεται η απάντησή του. Μέσα στις επόμενες μέρες ο ταλαντούχος πάουερ-φόργουορντ, που εντυπωσίασε πέρυσι με την Ζαλγκίρις, θα απαντήσει, και στον Πειραιά αισιοδοξούν ότι η απάντηση αυτή θα είναι θετική. Και έτσι θα φύγει ένας «μπελάς» για την επόμενη χρονιά.

Από κει και πέρα, οι άλλοι στόχοι είναι δύο πολύ καλοί περιφερειακοί. Το ιδανικό για τον Γιώργο Μπαρτζώκα θα ήταν να αποκτηθούν ο Τόμας Ουόκαπ και ο Τζόρνταν Λόιντ. Η περίπτωση του πρώτου είναι δύσκολη, καθώς όλα δείχνουν ότι οδεύει προς την Μακάμπι. Αντίθετα, η περίπτωση του Λόιντ είναι ανοιχτή και αν έρθει αυτός ο παίκτης στον Πειραιά, ο κόσμος του Ολυμπιακού θα ξετρελαθεί. Πρόκειται άλλωστε για μεγάλο σκόρερ.

Από την στιγμή, που φαίνεται ότι δεν υπάρχει Ουόκαπ για τον Ολυμπιακό, ίσως το ενδιαφέρον στραφεί στον Κέντρικ Πέρι, που εντυπωσιάζει φέτος με την Τσεντεβίτα. Ο 29χρονος γκαρντ είναι ένας παίκτης, που μπορεί να ταιριάξει τέλεια στην θέση «1» με τον Κώστα Σλούκα, αλλά και με τον Βασίλη Σπανούλη αν συνεχίσει. Το όνομά του μάλιστα βρίσκεται και στη λίστα του Παναθηναϊκού.

Με λίγα λόγια αν καταστεί εφικτό ένα τέτοιο τρίο, με Λόιντ, Λαντέιλ και Πέρι (ή κάποιον σαν τον Πέρι), ο Μπαρτζώκας θα είναι απόλυτα ικανοποιημένος και έτοιμος να φτιάξει μία ομάδα, που θα μπορεί να περάσει στην οκτάδα, που θα μπορεί να φτάσει μέχρι και το φάιναλ-φορ. Που σε τελική ανάλυση θα μπορέσει να ζεστάνει και να ενθουσιάσει τον κόσμο του Ολυμπιακού. 

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κλασικός εκτελεστής" για Ολυμπιακό - Άλλο επίπεδο - Αυτόν θέλει για τη... βρωμοδουλειά ο Μπαρτζώκας

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags