Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Σκούπα" στον ΠΑΟ - Στην… έξοδο ο Κάτας, τέλος τέσσερις παίκτες - Η πρώτη λύση για νέος προπονητής!
Μπάσκετ
| 2021-05-22 19:02:00

"Σκούπα" στον ΠΑΟ - Στην… έξοδο ο Κάτας, τέλος τέσσερις παίκτες - Η πρώτη λύση για νέος προπονητής!

του Pick n' Scroll
"Σκούπα" στον ΠΑΟ - Στην… έξοδο ο Κάτας, τέλος τέσσερις παίκτες - Η πρώτη λύση για νέος προπονητής!

Ανησυχία για Χεζόνια, Παπαπέτρου και Μήτογλου ενόψει του καλοκαιριού. Μεγάλες αλλαγές στο Τριφύλλι, σε ρόστερ και τεχνικό τιμ με στόχο μία καλύτερη σεζόν του χρόνου. Τι έχει αποφασίσει ήδη η διοίκηση και τα κρίσιμα παιχνίδια με την ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός έχασε δίκαια από την ΑΕΚ στον δεύτερο ημιτελικό, παραμένει το φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, αλλά οι δυσκολίες έχουν γίνει πολύ περισσότερες.

 Και αυτό, γιατί στους δύο πρώτους ημιτελικούς δεν έχει παίξει τίποτα. Στον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ νίκησε στις λεπτομέρειες, στον δεύτερο έχασε εν τέλει με κατεβασμένα τα χέρια. Και όπως είναι επόμενο όλη η κριτική έχει πέσει πάνω στον Οντεντ Κάτας. Είναι πολλοί πλέον εκείνοι και δεν έχουν άδικο που λένε ότι ο Ισραηλινός δεν πρόκειται να συνεχίσει του χρόνου στο «τριφύλλι». Το δείγμα γραφής του ήδη είναι επαρκές.

Μαζί του, όμως, δεν αναμένεται να συνεχίσουν και αρκετοί από τους παίκτες, που έχει. Ο Σέλβιν Μακ έχει ήδη ουσιαστικά φύγει, ενώ το ίδιο ισχύει και με τον Ζακ Ογκαστ. Αμφότεροι είναι απογοητεύσεις και μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις, τότε θα δουν την πόρτα της εξόδου. Και η σκούπα θα πάρει κι άλλους, αφού ο Παναθηναϊκός του χρόνου θέλει να έχει μία ομάδα, που θα πρωταγωνιστήσει.

Από τους Μπέντιλ, Ουάιτ και Μπρέι, δύο τουλάχιστον αναμένεται να φύγουν, καθώς οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν αναβάθμιση του ρόστερ τους. Και οι τρεις παίκτες αυτοί είναι μαχητικοί, όμως, πάντα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Και βέβαια ο Παναθηναϊκός πρέπει να δει τι θα κάνει με τους Χεζόνια, Νέντοβιτς, Μήτογλου και Παπαπέτρου, τα συμβόλαια των οποίων λήγουν. Οποιον και να χάσει, θα είναι μεγάλη ζημιά, ειδικά αν θα πρόκειται για Ελληνα παίκτη.

Οσον αφορά στον προπονητή της επόμενης μέρας, όλοι θέλουν τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Η πιο προσιτή λύση, όμως, είναι ο Δημήτρης Πρίφτης, αλλά δεν αποκλείεται ο εξάστερος να πάει σε μία ψαγμένη λύση, όπως γράψαμε και στο χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ που αυτή την στιγμή δεν μπορεί ουδείς να σκεφτεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Παίρνουν τηλέφωνα για Πρίφτη - Θα φέρει Κολντεμπέλα ο ΠAO; - Θέλει δίδυμο Ελλήνων ο Μπαρτζώκας"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags