Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δύο παίκτες από το "πάνω ράφι" ο ΠΑΟ - Κορυφαία ονόματα - Ποιοι είναι στον... αέρα, "τελειώνει" απόψε
Μπάσκετ
| 2021-06-10 05:29:00

Δύο παίκτες από το "πάνω ράφι" ο ΠΑΟ - Κορυφαία ονόματα - Ποιοι είναι στον... αέρα, "φεύγει" απόψε

του Pick n' Scroll
Δύο παίκτες από το "πάνω ράφι" ο ΠΑΟ - Κορυφαία ονόματα - Ποιοι είναι στον... αέρα, "φεύγει" απόψε

Με αυτούς αλλάζει επίπεδο το Τριφύλλι, ποιος αποχωρεί από το ΟΑΚΑ. Αποφασισμένοι στον Παναθηναϊκό να αλλάξουν επίπεδο και να βελτιώσουν το ρόστερ με τουλάχιστον δύο δυνατές προσθήκες. Ποιος ετοιμάζει όμως βαλίτσες για αποχώρηση και ποια συμβόλαια λήγουν.
 

Ο Παναθηναϊκός θέλει να τελειώνει σήμερα τη σειρά με το Λαύριο, να κάνει το 3-1 και να πάρει έτσι ένα ακόμη πρωτάθλημα. Εχει «πειραχτεί» από την ήττα στον δεύτερο αγώνα και στόχος του είναι να μην αφήσει άλλα περιθώρια στην ομάδα του Χρήστου Σερέλη.

Αν πάρουν την κούπα οι «πράσινοι», θα έχουν πετύχει το νταμπλ, αλλά από κει και πέρα θα αρχίσουν τα δύσκολα. Οι διοικούντες θα έχουν βουνό μπροστά τους, αφού θα πρέπει να δουν τι θα γίνει με τον προπονητή (σας γράψαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, πως ο Όντεντ Κάτας πιθανότατα θα φύγει και Νο1 φαβορί είναι ο Δημήτρης Πρίφτης), αλλά και με τα τέσσερα βαριά συμβόλαια, που λήγουν. Αυτά των Χεζόνια, Νέντοβιτς, Μήτογλου και Παπαπέτρου.

Παράλληλα θα πρέπει να γίνουν και τουλάχιστον δύο δυνατές μεταγραφές, ώστε ο Παναθηναϊκός να μην παρουσιάσει στην Ευρωλίγκα το πολύ κακό πρόσωπο, που έδειξε φέτος.

Ειδικά η θέση του πλέι-μέικερ είναι πολύ κομβική και για αυτό το λόγο ο εξάστερος παραμένει συνεχώς σε επαφή με τον Νίκολας Λαπροβίτολα της Ρεάλ. Αυτός είναι ο μεγάλος του στόχος και πιστεύει ότι θα καταφέρει αυτό, που δεν μπόρεσε το προηγούμενο καλοκαίρι.

Αν, πάντως, δεν προχωρήσει του Λαπροβίτολα, κρατήστε ένα ακόμη όνομα στο μυαλό σας: αυτό του Λορέντζο Μπράουν, που είναι να φύγει από την Φενέρ.

Και αυτόν τον είχε προσεγγίσει πέρυσι ο Παναθηναϊκός, αλλά ήρθε η Φενέρ, τα έσκασε και τον έκανε δικό της. Τώρα, όμως, δεν αναμένεται να συνεχίσουν μαζί οι δύο πλευρές και οι «πράσινοι» είναι πιθανό να κοιτάξουν προς την πλευρά του αν δουν ότι δεν προχωράει του Λαπροβίτολα.

Ο Μπράουν είναι εγνωσμένης αξίας παίκτης. Δεν έχει πολύ καλό σουτ, αλλά κάνει όλα σχεδόν τα άλλα πράγματα πολύ καλά. Και σίγουρα αν τον πάρει ο Παναθηναϊκός θα είναι μία τεράστια αναβάθμιση για την θέση του πλέι-μέικερ, αφού φέτος δοκιμάστηκαν και απέτυχαν τρομερά ο Τζάκσον, ο Σάικς και ο Μακ.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μαντάτα" για Σπανούλη - Το πήρε απόφαση ο Μπαρτζώκας!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags