Facebook Pixel Sportdog.gr | Σαρωτικοί οι Αμερικανοί - "Σκόρπισαν" την Τσεχία με... υπερηχητικό Ντουράντ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-07-31 16:57:00

Σαρωτικοί οι Αμερικανοί - "Σκόρπισαν" την Τσεχία με... υπερηχητικό Ντουράντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Σαρωτικοί οι Αμερικανοί - "Σκόρπισαν" την Τσεχία με... υπερηχητικό Ντουράντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εθνική ομάδα των ΗΠΑ έκανε... πάρτι κόντρα στην Τσεχία, την οποία διέλυσε με 119-84 σε αναμέτρηση για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων στο Ολυμπιακό τουρνουά

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι Αμερικανοί ήθελαν να... βγάλουν τα σπασμένα από την ήττα κόντρα στην Γαλλία και να πάρουν την πρόκριση για την 8άδα, όντας στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας της κλήρωσης των νοκ-άουτ. Τα κατάφεραν, χάρη στο εμφατικό 119-84 επί της Τσεχίας.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Team USA πήγε στο 2-1 και τερμάτισε στην δεύτερη θέση του Α’ ομίλου, ενώ η 3η Τσεχία με απολογισμό 1-2 θα αποχαιρετήσει την Ολυμπιάδα, αν αύριο (1/8, 07:40) η Αργεντινή κερδίσει την Ιαπωνία.

Το ξεκίνημα του αγώνα ήταν εντυπωσιακό για την Τσεχία, αφού οι παίκτες του Ρόνεν Γκίνζμπουργκ κατάφεραν νωρίς να πάρουν διψήφια διαφορά (7-17) και εν τέλει ολοκλήρωσαν το δεκάλεπτο στο +7 (18-25).

Ωστόσο, οι Τσέχοι μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο ήταν ανταγωνιστικοί, ενώ στα υπόλοιπα 30’ η Team USA ήταν καταιγιστική επιθετικά και έφθασε σε μία άνετη επικράτηση, που έφερε και την πρόκριση.

Από την αρχή του δευτέρου μέρους οι Αμερικανοί πάτησαν… γκάζι και ξέφυγαν, χάρη στο εντυπωσιακό 35-17 της τρίτης περιόδου, όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο δεν χαλάρωσαν και έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.

Τα δεκάλεπτα: 18-25, 47-43, 82-60, 119-84

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags