Facebook Pixel Θανάσης Αντετοκούνμπο: Συνεχίζει επίσημα στους Μπακς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο - Σούπερ deal με τα χρόνια συμβολαίου του (ΦΩΤΟ)
| 2021-08-13 22:16:00

Συνεχίζει επίσημα στους Μπακς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο - Υπέγραψε σούπερ deal (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Συνεχίζει επίσημα στους Μπακς ο Θανάσης Αντετοκούνμπο - Υπέγραψε σούπερ deal (ΦΩΤΟ)

Παίκτης των πρωταθλητών του NBA συνεχίζει να είναι και με την... βούλα ο Έλληνας φόργουορντ με τα Ελάφια να ανακοινώνουν και επίσημα την ανανέωση του συμβολαίου μέσω των social media

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Μέχρι το 2023 θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Μιλγουόκι ο Έλληνας φόργουρντ μετά την ανανέωση του συμβολαίου του για δύο χρόνια. Η είδηση μπορεί να έγινε γνωστή από τον έγκυρο δημοσιογράφου που ασχολείται με θέματα NBA, Άντριαν Βοϊναρόσκι, όμως το βράδυ της Παρασκευής (13/8) οι πρωταθλητές το ανακοίνωσαν και επίσημα.

Ο 29χρονος είναι εδώ και δύο χρόνια παίκτης των Μπακς, μιας και το 2019 υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τα Ελάφια που έβαλε στην... τσέπη του λίγο πάνω από 3 εκατομμύρια δολάρια. Μάλιστα ο Θανάσης Αντετοκούνμπο τη φετινή σεζόν είχε 57 συμμετοχές στη regular season με 2,9 πόντους και 2,2 ριμπάουντ μέσο όρο, ενώ στα play off έπαιξε 13 φορές με 0,7 πόντους και 0,8 ριμπάουντ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags