Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός έχει… το πακέτο - Μόνο ένας ήταν "παραφωνία" - Κι άλλη μεταγραφή οι Αγγελόπουλοι!
Μπάσκετ
| 2021-10-01 23:26:00

Ο Ολυμπιακός έχει… το πακέτο - Μόνο ένας ήταν "παραφωνία" - Κι άλλη μεταγραφή οι Αγγελόπουλοι!

του Pick n' Scroll
Ο Ολυμπιακός έχει… το πακέτο - Μόνο ένας ήταν "παραφωνία" - Κι άλλη μεταγραφή οι Αγγελόπουλοι!

Τα πρώτα συμπεράσματα και γιατί υπάρχει ανησυχία για ξένο άσο. Η εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη κόντρα στην Μπασκόνια, η δύσκολη συνέχεια και το παιχνίδι με τη Ρεάλ, αλλά και η αναζήτηση ενός ακόμα παίκτη. Τι ψάχνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας και γιατί δεν βιάζεται.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε μπάσκετ πολύ υψηλού επιπέδου και ισοπέδωσε την Μπασκόνια, όπως δείχνει το τελικό 75-50. Εδειξε έτσι τα δόντια του με το καλημέρα, αφού είναι ότι γνωστό ότι θέλει να πάει μακριά φέτος. Θέλει κατ’ αρχάς να επιστρέψει στην οκτάδα και από κει και πέρα να τα δώσει όλα για να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Είναι ομάδα, που έχει το πακέτο για να τα καταφέρει, αφού έχει τον ίδιο προπονητή για μία ακόμη χρονιά, έχει κορμό από τα προηγούμενα χρόνια και πήρε τρεις παίκτες με στάμπα Ευρωλίγκας και με ξεχωριστή ποιότητα, όπως είναι ο Φαλ, ο Ουόκαπ και ο Ντόρσεϊ.

Από ένα παιχνίδι σαφώς και δεν μπορούν να βγουν οριστικά συμπεράσματα και άλλωστε η Μπασκόνια δεν είναι από τα μεγαθήρια της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός, όμως, έπαιξε το μπάσκετ του, έπαιξε άμυνα μέχρι τέλους και έδειξε έτοιμος, τι κι αν μιλάμε για την πρεμιέρα της διοργάνωσης. 

Αυτός, που φάνηκε πιο πίσω από τους συμπαίκτες του ήταν ο Χασάν Μάρτιν, ο οποίος υποβλήθηκε πριν από καιρό σε επέμβαση στο γόνατο. Δεν είναι ακόμη ο Μάρτιν, που είχε γνωρίσει ο κόσμος στο πρώτο μισό της περυσινής σεζόν. Και αν δεν βελτιωθεί αυτό θα είναι πρόβλημα για τους Πειραιώτες.

Πάντως, οι τελευταίοι έχουν μία ακόμη κενή θέση ξένου και κάποια στιγμή θα την αξιοποιήσουν. Θέλουν, όμως, να την αξιοποιήσουν στα γκαρντ, είτε αυτός θα είναι ένας ακόμη πλέι-μέικερ, είτε ένας «πλάγιος» παίκτης, που θα μπορεί να βοηθήσει τους υπάρχοντες περιφερειακούς. 

Οι «ερυθρόλευκοι» αλωνίζουν την αγορά, προς το παρόν, όμως, δεν μοιάζουν έτοιμοι να προχωρήσουν σε κίνηση. Πάντως τα πολύ πιο δύσκολα παιχνίδια έρχονται από δω και πέρα με πρώτο από αυτά να είναι με την Ρεάλ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας την ερχόμενη εβδομάδα. Μία Ρεάλ, που ποδοπάτησε την Εφές και θέλει φέτος να επιστρέψει στο φάιναλ-φορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χτύπημα" Αγγελόπουλων σε ΠΑΟ - Σκάει μεταγραφή στο ΣΕΦ - "Τελειώνουν" τα λεφτά… στο ΟΑΚΑ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags