Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τελευταία ευκαιρία Μπαρτζώκα σε άσο του Ολυμπιακού - Φέρνει σούπερ όνομα από ΝΒΑ, πρώην της Φενέρ
Μπάσκετ
| 2021-10-16 18:30:00

Τελευταία ευκαιρία Μπαρτζώκα σε άσο του Ολυμπιακού - Φέρνει σούπερ όνομα από ΝΒΑ, πρώην της Φενέρ

του Pick n' Scroll
Τελευταία ευκαιρία Μπαρτζώκα σε άσο του Ολυμπιακού - Φέρνει σούπερ όνομα από ΝΒΑ, πρώην της Φενέρ

"Καμπανάκι" μετά τα όσα έκανε στο ΣΕΦ και τις απογοητευτικές εμφανίσεις του. Στο Λιμάνι είναι πάρα πολύ προβληματισμένοι και σίγουρα δεν θα τον περιμένουν για πολύ ακόμα. Ήδη μάλιστα ψάχνουν στην αγορά για πιθανό αντικαταστάτη του και έχουν πέσει στο τραπέζι δύο εξαιρετικές περιπτώσεις.

Ο Ολυμπιακός πετάει φωτιές μέσα στις τέσσερις γραμμές του παρκέ και δείχνει ότι έχει επιστρέψει για τα καλά στις ένδοξες μέρες του. Ακόμη δεν έχει κατακτήσει τίποτα, είναι νωρίς, τα πρώτα δείγματα, όμως, είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Δεν είναι, όμως, ενθαρρυντικά τα πρώτα δείγματα γραφής για την τρέχουσα χρονιά του Χασάν Μάρτιν. Ο δυναμικός σέντερ είναι μέχρι στιγμής η παραφωνία από το εκπληκτικό «ερυθρόλευκο» σύνολο και προβληματίζει την τεχνική ηγεσία και όλους στον Πειραιά. Τα πράγματα δεν άρχισαν καλά γενικώς φέτος για τον Μάρτιν καθώς υποβλήθηκε σε επέμβαση στο γόνατο δίχως να έχει πάρει τη σύμφωνη γνώμη της ΚΑΕ.

Ορίστε η παρουσία του Αμερικάνου σέντερ στην φετινή Ευρωλίγκα μέσα από τα νούμερά του: έχει 3 πόντους ανά παιχνίδι, 2.8 ριμπάουντ, καμία ασίστ και το χειρότερο είναι ότι έχει 26.7% στα σουτ δύο πόντων. Ενώ πέρυσι είχε το εκπληκτικό 72%. Η μέρα με τη νύχτα δηλαδή.

Αυτό το πράγμα δεν μπορεί να συνεχιστεί καθώς μάλιστα όσο περνάει ο καιρός ο συντελεστής δυσκολίας για τους Πειραιώτες θα μεγαλώνει. Αν δεν βελτιωθεί, λοιπόν, ο Μάρτιν, τότε το πιο πιθανό είναι να δει την πόρτα της εξόδου.

Το καλό για τον Ολυμπιακό είναι ότι υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι ψηλοί καθώς «κόβονται» καθημερινά από το ΝΒΑ. Όπως ο πρώην της Φενέρ, Τζόνι Χάμιλτον, ο οποίος ήταν στους Ατλάντα Χοκς και πλέον είναι ελεύθερος. Όπως και ο Νόρβελ Πελ, ο οποίος άρεσε παλιότερα στους Πειραιώτες και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Ευρώπη, αφού τον θέλει η Ζαλγκίρις και ο Ερυθρός Αστέρας. Πρόκειται για σέντερ, που έχει περάσει από αρκετές ομάδες του ΝΒΑ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι Αγγελόπουλοι κρατάνε κλειστά τα χαρτιά τους, αλλά σε αυτό το θέμα δεν αποκλείεται να αιφνιδιάσουν, ειδικά αν το πράγμα συνεχίζει να μην πηγαίνει καλά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλειπαν... 7 εκατομμύρια στον Ολυμπιακό - "Μήνυμα" σε όλη την Ευρώπη - Φουλ για F4 με μεταγραφή ΝΒΑ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags