Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Καμπανάκι" για Ολυμπιακό στο ΣΕΦ - Ρίχνουν χρήμα οι Αγγελόπουλοι... χουνέρι σε Ομπράντοβιτς
Μπάσκετ
| 2021-10-26 23:49:00

"Καμπανάκι" για Ολυμπιακό στο ΣΕΦ - Ρίχνουν χρήμα οι Αγγελόπουλοι... χουνέρι σε Ομπράντοβιτς

του Pick n' Scroll
"Καμπανάκι" για Ολυμπιακό στο ΣΕΦ - Ρίχνουν χρήμα οι Αγγελόπουλοι... χουνέρι σε Ομπράντοβιτς

Οι Πειραιώτες προβληματίζουν και φέρνουν άμεσα έναν ακόμα παίκτη. Τα ονόματα που παίζουν πολύ δυνατά, οι πιθανότητες για τον Ταρίκ Μπλακ και η εναλλακτική που μάλλον είναι ακόμα... καλύτερη, αλλά έχει ως εμπόδιο τον "Ζοτς"!

Ο Ολυμπιακός για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν ήταν καλός, αλλά η ουσία είναι ότι πήρε μία ακόμη νίκη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας κόντρα στην Αλμπα.

Οι Πειραιώτες είχαν ξεκινήσει εντυπωσιακά την χρονιά, διαλύοντας την Μπασκόνια, κερδίζοντας την Ρεάλ και χάνοντας μία ανάσα από την Μπαρτσελόνα. Τελευταίως όμως το πράγμα έχει γυρίσει αφού στην Ρωσία έχασαν σχετικά εύκολα από την ΤΣΣΚΑ, την Κυριακή λίγο έλειψε να χάσουν από τον Ηρακλή, ενώ το βράδυ της Τρίτης αγχώθηκαν πολύ για να κερδίσουν την Αλμπα.

Αυτά, όμως, γίνονται σε μία βαθιά χρονιά. Δεν μπορεί μία ομάδα, όσο ποιοτική κι αν είναι, να έχει σταθερότητα στην απόδοσή της. Και το σημαντικότερο είναι να βρεθείς στο καλύτερο δυνατό σημείο όταν θα κρίνονται πράγματα και όχι τώρα που μία νίκη ή μία ήττα δεν λέει και τόσα πολλά.

Πάντως ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να ενισχυθεί. Να πάρει δηλαδή έναν σέντερ αντί του Μάρτιν και έναν ακόμη ξένο παίκτη, αφού έχει πέντε μη Έλληνες στο ρόστερ του.

Για σέντερ πάντως ήδη κινείται και δεν θα αργήσει να εμφανιστεί ο παίκτης που θα πάρει την θέση του Μάρτιν. Ο Ταρίκ Μπλακ δύσκολα θα έρθει καθώς θέλει να το παλέψει για να επιστρέψει στο ΝΒΑ. Μπορεί, όμως, ο Ολυμπιακός να πείσει άλλον παίκτη από την Αμερική, πράγμα για το οποίο προσπαθεί ήδη. Να πάρει, δηλαδή, έναν σέντερ σαν τον Τζόνι Χάμιλτον, που είχε εντυπωσιάσει πριν από δύο χρόνια με την Νταρουσάφακα. Ή να πάρει ένα πιο μεγάλο όνομα, όπως είναι ο Τζαλίλ Οκαφόρ, ο οποίος πριν από μερικές μέρες είχε συνδεθεί με την Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς.

Οι «ερυθρόλευκοι» πρώτα από όλα πάντως πρέπει να νικήσουν αύριο την Φενέρ και αν τα καταφέρουν τότε θα είναι για τα καλά μέσα στο πλάνο τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ο Ολυμπιακός ψωνίζει από το πάνω ράφι - Top μεταγραφή - Γεμίζει το καλάθι και δίνει ταχύτητα"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags