Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Εφές Αναντολού: Διαστημικός Παναθηναϊκός… για οκτάδα - Πήρε τζάμπα τον παικταρά ο Πρίφτης - Δύναμη το ΟΑΚΑ!
Μπάσκετ
| 2021-10-27 23:28:00

Διαστημικός Παναθηναϊκός… για οκτάδα - Πήρε τζάμπα τον παικταρά ο Πρίφτης - Δύναμη το ΟΑΚΑ!

του Pick n' Scroll
Διαστημικός Παναθηναϊκός… για οκτάδα - Πήρε τζάμπα τον παικταρά ο Πρίφτης - Δύναμη το ΟΑΚΑ!

Ο Μέικον που έσπασε τα κοντέρ και η μεγάλη διαφορά Βιλερμπάν με Εφές. Πώς έφτασε το Τριφύλλι στο θρίαμβο με τους Τούρκους, γιατί πρέπει να προσγειωθεί άμεσα και πόσα χρήματα δαπάνησαν οι Πράσινοι για τον παίκτη που... τρέλανε απόψε όλη την Ευρώπη.

Παναθηναϊκός - Εφές Αναντολού: Βγαλμένος από τα καλύτερα όνειρα των οπαδών του ήταν σήμερα ο Παναθηναϊκός. Το μπάσκετ, που έπαιξε κόντρα στην Εφές, ήταν διαστημικό και αν μη τι άλλο έδειξε ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ του. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν και έχτισαν τον θρίαμβό τους από την άμυνά τους, στην επίθεση ο Ντάριλ Μέικον ήταν εκείνος, που έσπασε τα κοντέρ με τους 34 πόντους και τα μεγάλα τρίποντα (9/12), που έβαλε.

Το καλοκαίρι πολλοί είδαν με μισό μάτι την απόκτηση του Μέικον, λέγοντας ότι είναι καλός για την ΑΕΚ, όχι, όμως, για τον Παναθηναϊκό και το επίπεδο της Ευρωλίγκας. Ο Αμερικανός, όμως, δίνει αποστομωτικές απαντήσεις. Και δεν το έκανε μόνο κόντρα στην Εφές, αλλά και στα προηγούμενα παιχνίδια όπου ήταν και πάλι από τους καλύτερους της ομάδας του.

Και είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μέικον στοιχίζει ελάχιστα χρήματα στο «τριφύλλι» με τον Δημήτρη Πρίφτη και τους συνεργάτες του να έχουν κάνει τρελή μαντεψιά στη προκειμένη περίπτωση. Με τον Αμερικανό ο Παναθηναϊκός υπέγραψε για 1+1 χρόνια το καλοκαίρι, που μας πέρασε, και είναι σίγουρο ότι με τέτοιες εμφανίσεις οι μετοχές του ανεβαίνουν κατακόρυφα.

Με τέτοιες εμφανίσεις βέβαια και ο Παναθηναϊκός ανεβάζει τις μετοχές του, τον ενθουσιασμό του κόσμου καθώς και τις πιθανότητες να βρεθεί στην οκτάδα της διοργάνωσης. Ειδικά αν μπορεί να αξιοποιεί το ΟΑΚΑ, τότε θα έχει σημαντικές ελπίδες να είναι πολύ ανταγωνιστικός και να πλησιάσει έτσι την μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο θρίαμβος επί της Εφές θα έχει πάντως ουσία αν συνδυαστεί με νίκη μεθαύριο κόντρα στην Βιλερμπάν. Ενα παιχνίδι, που θα είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με την Εφές. Και πολύ πιο δύσκολο καθώς όλοι πιστεύουν πλέον ότι ο Παναθηναϊκός έχει τεράστιες δυνατότητες. Κάτι, που δεν ισχύει. Είναι μία ομάδα, που είναι σε ανοδική πορεία, που μπορεί να πετύχει πράγματα, αλλά που δεν είναι από τις πρωτοκλασάτες της Ευρωλίγκας. Είναι όμως τεράστιο brand, οπότε δεν μπορεί να τον αγνοήσει κανείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια κέρδη για ΠΑΟ - Τρικ με Πέρεθ και η μεταγραφή της χρονιάς-"Χτυπάει το κεφάλι" του ο Μαρτίνς

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags