Facebook Pixel Ευρωλίγκα: "Έσκασε" τώρα: Οριστική εξέλιξη, εκτός Ευρωλίγκας ο Μπερτομέου - Τι διαρρέεται από τον ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2021-11-02 15:11:00

"Έσκασε" τώρα: Οριστική εξέλιξη, εκτός Ευρωλίγκας ο Μπερτομέου - Τι διαρρέεται από τον ΠΑΟ!

Sportdog Team
"Έσκασε" τώρα: Οριστική εξέλιξη, εκτός Ευρωλίγκας ο Μπερτομέου - Τι διαρρέεται από τον ΠΑΟ!

Σημαντική εξέλιξη στην Ευρωλίγκα, καθώς έγινε γνωστό ότι ο Ζόρντι Μπερτομέου θα αποτελέσει παρελθόν από την διοργάνωση στην οποία διετέλεσε CEO για σχεδόν 20 χρόνια.

Ευρωλίγκα: Στην σημερινή τηλεδιάσκεψη οι μέτοχοι της διοργάνωσης αποφάσισαν με ψήφους 6-5 να απομακρύνουν τον Ζόρντι Μπερτομέου από την θέση του CEO, με τη θητεία του να ολοκληρώνεται τυπικά στις 30 Ιουνίου.

Ο Μπερτομέου είχε στο πλευρό του τις τρεις ισπανικές ομάδες, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια, αλλά και τις Φενέρ και Εφές, όμως οι υπόλοιπες έξι, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Μακάμπι, Ζαλγκίρις, ΤΣΣΚΑ και Αρμάνι Μιλάνο, έχοντας την πλειοψηφία, υπερίσχυσαν και πλέον η Ευρωλίγκα μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν θα πορευτεί με νέο επικεφαλής.

Αξίζει να σημειωθεί πως από πλευράς Παναθηναϊκού διαρρέεται πως μέσα στις αποφάσεις που λήφθηκαν στην τηλεδιάσκεψη είναι να "παγώσουν" όλες οι πειθαρχικές διαδικασίες που είχαν κινηθεί κατά προσώπων και ομάδων υπό την θητεία του Μπερτομέου.

Θυμίζουμε ότι οι Πράσινοι είχαν και έχουν ανοιχτό μέτωπο με τον Ισπανό από την εποχή που ήταν στα κοινά της ΚΑΕ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έχοντας κληθεί να πληρώσουν πολλά πρόστιμα στη διοργάνωση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags