Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό έχασε ο Παναθηναϊκός - Το ντέρμπι με Ολυμπιακό φέρνει μεταγραφή - Ξένος άσος "γυρίζει" στο ΟΑΚΑ!
Μπάσκετ
| 2021-12-16 23:18:00

Γι’ αυτό έχασε ο ΠΑΟ - Το ντέρμπι με Ολυμπιακό φέρνει μεταγραφή - Ξένος άσος "γυρίζει" στο ΟΑΚΑ!

του Pick n' Scroll
Γι’ αυτό έχασε ο ΠΑΟ - Το ντέρμπι με Ολυμπιακό φέρνει μεταγραφή - Ξένος άσος "γυρίζει" στο ΟΑΚΑ!

Ο παίκτης που έρχεται και το μεγάλο ντέρμπι "αιωνίων". Οι Πράσινοι έφτασαν κοντά στην υπέρβαση κόντρα στη Μπαρτσελόνα, δεν τα κατάφεραν και πλέον στρέφονται σε Ολυμπιακό και... μεταγραφική αγορά.

Ο Παναθηναϊκός ήταν εκπληκτικός στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου με την Μπαρτσελόνα και για αυτό άλλωστε πήγε στα αποδυτήρια με προβάδισμα 8 πόντων. Για να κερδίσεις, όμως, τέτοιες ομάδες, πρέπει να έχεις διάρκεια στην απόδοσή σου και οι «πράσινοι» δεν την είχαν. Στο δεύτερο μέρος η επίθεσή τους δεν ήταν καλή και ρόλο έπαιξε η αστοχία στα τρίποντα καθώς και ότι ο Νέντοβιτς δεν είχε την απόδοση του πρώτου ημιχρόνου. Συν τοις άλλοις ο Ντάριλ Μέικον ήταν σε όλο το ματς πολύ μακριά από τον καλό εαυτό του. Στο τέλος οι νταμπλούχοι προσπάθησαν για τεράστια ανατροπή, έφτασαν κοντά, αλλά δεν τα κατάφεραν. 

Δεν ήταν, πάντως, ένα ματς, που η ήττα ήταν εκτός προγράμματος. Αλλά ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία να πάρει μία τεράστια νίκη και να ανταμείψει έτσι τον κόσμο του, που για μία ακόμη φορά έδωσε βροντερό παρών στο ΟΑΚΑ. Ήταν ευκαιρία για τον επιπλέον λόγο ότι η Μπαρτσελόνα έπαιξε χωρίς πέντε παίκτες, από τους οποίους οι τέσσερις είναι πρωτοκλασάτοι, ο Χίγκινς, δηλαδή, ο Καλάθης, ο Αμπρίνες και ο Χέιζ-Ντέιβις.

Οπως και να έχει, το μεγάλο ενδιαφέρον πλέον δεν είναι στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Προμηθέα, αλλά σε εκείνο της επόμενης εβδομάδας με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Μετά το ντέρμπι με τους Πειραιώτες, θα κινηθεί και η διαδικασία για την απόκτηση πλέι-μέικερ με τον Στέφαν Γιόβιτς να είναι η πρώτη επιλογή του Δημήτρη Πρίφτη.

Ο Γιόβιτς προέρχεται από πολύμηνη απουσία, από τραυματισμό, αλλά τα χαρακτηριστικά του αρέσουν στον προπονητή του Παναθηναϊκού. Και ο τελευταίος θα δώσει οκ για το κλείσιμο της μεταγραφής, όταν και αν βεβαιωθεί ότι ο Γιόβιτς δεν έχει πρόβλημα και είναι έτοιμος να παίξει. Ο Σέρβος πλέι-μέικερ έπαιξε το καλοκαίρι κάποια παιχνίδια με την Εθνική. Το τελευταίο του παιχνίδι στην Ευρωλίγκα ήταν στο ΟΑΚΑ τον περασμένο Ιανουάριο ως παίκτης της Χίμκι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags