Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ένας... γίγαντας 2.21 για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό - Σέντερ που τρομάζει - Εκατομμυριούχοι στο ΣΕΦ!
| 2022-02-10 17:10:00

Ένας... γίγαντας 2.21 για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό - Σέντερ που τρομάζει - Εκατομμυριούχοι στο ΣΕΦ!

του Pick n' Scroll
Ένας... γίγαντας 2.21 για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό - Σέντερ που τρομάζει - Εκατομμυριούχοι στο ΣΕΦ!

Το όνομα που εξετάζουν οι "αιώνιοι" και τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του. Γιατί ακόμα δεν έχει κάνει το... ξεπέταγμα που όλοι περίμεναν, το scouting των "αιώνιων" και ποια ομάδα έχει ένα μικρό προβάδισμα, βάσει της προϊστορίας...

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη αυτό, που απολύτως λογικά κοιτάνε είναι πως θα πάρουν τους τίτλους, πως θα τελειώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα την τρέχουσα χρονιά. Την ίδια ώρα, όμως, υπάρχει αρκετός χρόνος ώστε να κοιτάξουν και την επόμενη σεζόν ή αν θέλετε γενικότερα το μέλλον τους. Από αυτό το πλαίσιο δεν μπορούν να ξεφύγουν και ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό. Είναι κάτι, που έχουμε αναφέρει αρκετές φορές άλλωστε, κυρίως σε ό, τι έχει να κάνει με το ελληνικό στοιχείο του ρόστερ τους.

Οι «αιώνιοι», όμως, δεν παρακολουθούν μόνο Έλληνες. Καθημερινά από το «εργαστήριο» τους περνούν και αρκετοί ξένοι παίκτες, υποψήφιοι να τους απασχολήσουν το καλοκαίρι, που έρχεται ή και λίγο πριν από αυτό.

Ένας παίκτης, που ενδεχομένως να μπει ουσιαστικά στο στόχαστρο των ελληνικών ομάδων είναι ο Γιουσουφά Φαλ, ο Γάλλος γίγαντας των 221 εκατοστών, που παίζει στην Βιλερμπάν. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν τέτοιους παίκτες, τον Μουσταφά Φαλ και τον Γιώργο Παπαγιάννη. Ποτέ, όμως, δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Αλλά και παράλληλα υπάρχει και το «όλοι οι καλοί χωράνε». Άλλωστε οι ποιοτικοί ψηλοί είναι δυσεύρετοι στην αγορά και τους πρωτοκλασάτους τους παίρνουν οι ομάδες με το πολύ βαθύ πορτοφόλι.

Ο Φαλ κάνει μία καλή χρονιά με την Βιλερμπάν. Δεν βγάζει μάτια, αλλά μάτια δεν έβγαζε και ο Μουσταφά Φαλ του Ολυμπιακού πέρυσι. Και φέτος βλέπουμε τι κάνει με τους Πειραιώτες.

Ο Γιουσουφά Φαλ με τα 221 εκατοστά του ήταν πέρυσι στην Μπασκόνια και παλιότερα σε μικρές γαλλικές ομάδες. Είναι σέντερ, που τρομάζει και αναζητείται εκείνη η ομάδα, που θα του βγάλει τον καλύτερο εαυτό. Θεωρείται ότι μέχρι στιγμής δεν έχει παίξει το μπάσκετ, που μπορεί να παίξει.

Και στο σημείο αυτό να τονιστεί ότι ο Ολυμπιακός είναι ομάδα, που αναδεικνύει παίκτες, κάτι, που είχε γίνει ειδικά παλιότερα με Χάινς, Χάντερ, Πάντερ και τόσους άλλους, που έφερε με λίγα χρήματα και στη συνέχεια τους βοήθησε, ώστε να γίνουν εκατομμυριούχοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σχέδιο Αλβέρτη-Διαμαντίδη για το μεγαλύτερο ταλέντο στην Ελλάδα - Έκπληξη ο δίμετρος Μπάλα Καγιού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags