Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Μάχη" ΠΑΟ-Ολυμπιακού για Αντετοκούνμπο - Σκάει μεταγραφή - Αποφασίζουν Γιάννης και Θανάσης!
Μπάσκετ
| 2022-02-26 19:27:00

"Μάχη" ΠΑΟ-Ολυμπιακού για Αντετοκούνμπο - Σκάει μεταγραφή - Αποφασίζουν Γιάννης και Θανάσης!

του Pick n' Scroll
"Μάχη" ΠΑΟ-Ολυμπιακού για Αντετοκούνμπο - Σκάει μεταγραφή - Αποφασίζουν Γιάννης και Θανάσης!

Μία μεγάλη κίνηση που θα ανεβάσει επίπεδο το ρόστερ των δύο ομάδων. Οι "αιώνιοι" είναι αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να φέρουν τον Κώστα στην Ελλάδα, από τη στιγμή που έχει αποφασίσει να φύγει από τη Βιλερμπάν. Ποιος ο ρόλος των αδερφών του και ο στόχος του ΝΒΑ.

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ είναι το νέο next big thing του ελληνικού μπάσκετ με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να έχουν πέσει ήδη πάνω του. Ο 16χρονος της ομάδας ΔΕΚΑ της Θεσσαλονίκης είναι ένας πάουερ-φόργουορντ με υλικό να φτάσει στο ΝΒΑ και είναι μία περίπτωση, που δεν περνάει απαρατήρητη ούτε από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Πάντως, δεν είναι ο μοναδικός με ελληνικό διαβατήριο, που απασχολεί και θα απασχολήσει τους «αιώνιους». Ενας ακόμη παίκτης, που είναι καρφωμένος στα μυαλά του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού είναι ο Κώστας Αντετοκούνμπο. Ο 24χρονος σέντερ είναι στην Βιλερμπάν του Τόνι Πάρκερ, έχει κάνει μερικές εντυπωσιακές εμφανίσεις, αλλά θα περίμενε κανείς να έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Και σημαντικότερο ρόλο επίσης στη γαλλική ομάδα, κάτι, που δεν συμβαίνει.

Όλα δείχνουν ότι το καλοκαίρι θα αλλάξει πολιτεία και θα είναι μία ευκαιρία για τις ελληνικές ομάδες να προσπαθήσουν να τον εντάξουν στη δύναμή τους. Για τον Ολυμπιακό θα είναι το ιδανικό μπακ-απ του Μουσταφά Φαλ, που είναι πολύ κοντά να κάνει επέκταση μέχρι το 2025. Το ίδιο ισχύει και για τον Παναθηναϊκό: θα είναι ταμάμ να βγαίνει από τον πάγκο, όταν θα χρειάζεται να παίρνει ανάσες ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Ο Αντετοκούνμπο έχει πάρει πρωτάθλημα με τους Λέικερς, θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ, αλλά ξέρει ότι χρειάζεται μία τουλάχιστον γεμάτη χρονιά στην Ευρώπη, ώστε να γίνει πιο έτοιμος. Σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, σίγουρα θα πετύχει τον στόχο του αφού και χρόνο συμμετοχής θα έχει και η πίεση, που θα δεχτεί, θα είναι η πλέον κατάλληλη, ώστε να περάσει στο επόμενο επίπεδο.

Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο παρακολουθούν από μακριά την πορεία του Κώστα και φροντίζουν κι αυτοί από την πλευρά τους, ώστε να τον συμβουλεύουν κατάλληλα, προκειμένου στο τέλος να βγει στο παρκέ το ιδανικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οδοστρωτήρας ο Καββαδάς - Μεγάλο κέρδος ο Μαντζούκας - "Σκότωσε" την… πρώην ο Νέντοβιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags