Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Χαμός μετά το ντέρμπι - Καταγγελία Ολυμπιακού - Ζητούν τιμωρία της Φιτζέραλντ! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2022-05-08 19:11:00

Χαμός μετά το ντέρμπι - Καταγγελία Ολυμπιακού - Ζητούν τιμωρία της Φιτζέραλντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χαμός μετά το ντέρμπι - Καταγγελία Ολυμπιακού - Ζητούν τιμωρία της Φιτζέραλντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δεύτερος τελικός του πρωταθλήματος μπάσκετ γυναικών έληξε με μεγάλο νικητή τον Παναθηναϊκό, ωστόσο η αναμέτρηση έχει και έντονο... τρίτο ημίχρονο!

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Μια χειρονομία της Φεγιόντα Φιτζέραλντ κατά τη διάρκεια του δεύτερου τελικού έχει "σηκώσει" πολλή μεγάλη κουβέντα.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού υποστηρίζουν πως η Αμερικανίδα παίκτρια του Παναθηναϊκού έδειξε το μεσαίο της δάχτυλο σε έναν από τους διαιτητές του αγώνα και τονίζουν ότι θα έπρεπε να έχει τιμωρηθεί με τεχνική ποινή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή με… φευγάτο στον Ολυμπιακό - Φέρνει πίσω το "δικό του παιδί" ο Μαρτίνς - Δεύτερη ευκαιρία!

Το συμβάν έλαβε χώρα στο τέταρτο δεκάλεπτο, όταν με το σκορ στο 48-48, η γκαρντ του Τριφυλλιού βγήκε στον αιφνιδιασμό και προσπάθησε να σκοράρει, αλλά τελικά έκανε επιθετικό φάουλ στην Αγγελική Νικολοπούλου. Η απόφαση των διαιτητών δεν άρεσε στη Φιτζέραλντ, η οποία διαμαρτυρήθηκε και φάνηκε κάτι να δείχνει.

Εάν αποδειχθεί ότι έκανε άσεμνη χειρονομία σε ρέφερι του αγώνα, η εκ των κορυφαίων παικτριών του Παναθηναϊκού κινδυνεύει να κληθεί σε απολογία από τον Αθλητικό Δικαστή, ενώ σε τέτοιες περιπτώσεις προβλέπεται ποινή 3-4 αγωνιστικών.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags