Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Φήμες για μεγάλη επιστροφή Έλληνα διεθνή - Τον θέλει πίσω ο Παναθηναϊκός - "Σφήνα" από Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2022-05-16 23:11:00

Φήμες για μεγάλη επιστροφή Έλληνα διεθνή - Τον θέλει πίσω ο Παναθηναϊκός - "Σφήνα" από Ολυμπιακό!

του Pick n' Scroll
Φήμες για μεγάλη επιστροφή Έλληνα διεθνή - Τον θέλει πίσω ο Παναθηναϊκός - "Σφήνα" από Ολυμπιακό!

"Φωτιά" στα σενάρια για μεταγραφή που θα κάνει κρότο στο ελληνικό μπάσκετ. Προμηνύεται νέα μάχη "αιωνίων" για κορυφαίο παίκτη. Επιστροφή στο Τριφύλλι ή μετακόμιση στον Πειραιά;

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οι Μιλγουόκι Μπακς έδωσαν τη μάχη τους απέναντι στους Μπόστον Σέλτικς, αλλά δεν θα έχουν την ευκαιρία για το ριπίτ. Οι Βοστωνέζοι ήταν πιο καλοί και πιο έτοιμοι, και ήταν εκείνοι, που πήραν το εισιτήριο για τους τελικούς της Ανατολής. Επικράτησαν με 4-3 νίκες των Μπακς και θα παλέψουν με τους Χιτ για τη πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ. Τα «ελάφια» από την πλευρά τους είναι ήδη έτοιμα για διακοπές και ξεκούραση.

Στην Ελλάδα περιμένουμε με ανυπομονησία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να ενισχύσει την Εθνική, από κει και πέρα μένει να φανεί και τι θα κάνει του χρόνου ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Αν θα συνεχίσει στους Μπακς ή θα αναζητήσει αλλού την τύχη του. Στο χέρι του είναι να μείνει στο Μιλγουόκι αφού το συμβόλαιο, που έχει υπογραφεί ήδη, του δίνει το δικαίωμα να είναι και του χρόνου κάτοικος Fiserv Forum. Θα συνεχίσει, όμως, ο Θανάσης; 'Η θα πάει κάπου αλλού, ώστε να παίζει περισσότερο;

Στους Μπακς γενικώς το ευχαριστιέται το όλο σκηνικό, αλλά παίζει ελάχιστα. Είναι 30 ετών και είναι σε κομβική ηλικία για τη συνέχεια της καριέρας του.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα ήθελαν ευχαρίστως ο 30χρονος φόργουορντ να επιστρέψει στην Ελλάδα. Είναι ένας παίκτης, που τους ταιριάζει 100% και ο οποίος κάνει πράγματα στο παρκέ, που δεν κάνει εύκολα άλλος παίκτης. Είναι σούπερ αμυντικός, ενώ βγάζει θετική ενέργεια, όποια κι αν είναι η κατάσταση στην ομάδα.

Δεν θα αργήσει πολύ, πάντως, ο κόσμος να μάθει για την επόμενη μέρα του Θανάση, ο οποίος κι αυτός θα είναι στην Εθνική, που ετοιμάζει ο Δημήτρης Ιτούδης για το Ευρωμπάσκετ του Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή-έκπληξη στον ΠΑΟ - "Κυνηγάει" πρώην Έλληνα του Ολυμπιακού - Άκυρο από το... ΝΒΑ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags