Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Φεύγει ο Σίβα από τον ΠΑΟ - Φέρνει και ψηλό πλέι μέικερ ο Πεδουλάκης - Μήτρου-Λονγκ ή... Οκόμπο
Μπάσκετ
| 2022-05-24 23:34:00

Φεύγει ο Σίβα από τον ΠΑΟ - Φέρνει και ψηλό πλέι μέικερ ο Πεδουλάκης - Μήτρου-Λονγκ ή... Οκόμπο

του Pick n' Scroll
Φεύγει ο Σίβα από τον ΠΑΟ - Φέρνει και ψηλό πλέι μέικερ ο Πεδουλάκης - Μήτρου-Λονγκ ή... Οκόμπο

Το "καμπανάκι" πριν τον Ολυμπιακό και οι πρώτες κινήσεις για τη νέα σεζόν. Οι Πράσινοι δουλεύουν για να παρουσιαστούν έτοιμοι απέναντι στους Πειραιώτες, ενώ παράλληλα... σαρώνουν την αγορά, ώστε να βρουν τους παίκτες που χρειάζονται ενόψει του χρόνου. Τι θα γίνει με το μπάτζετ;

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στον Αρη. Τον νίκησε εύκολα, όπως μαρτυράει το 85-65, έκανε το 2-0 και πέρασε στα ημιτελικά, όπου θα βρει μπροστά του την τρομερή Λάρισα.

Οι «πράσινοι» δείχνουν σημάδια βελτίωσης όσο περνάει ο καιρός, αλλά θέλουν περισσότερα πράγματα από τον Πέιτον Σίβα. Ο νεοαποκτηθείς πλέι-μέικερ δείχνει αυτό, που ξέρουν όλοι, ότι γνωρίζει τα μυστικά του μπάσκετ, πιέζει πολύ στην άμυνα, αλλά στην επίθεση είναι μακριά από τον καλό του εαυτό. Κάτι, που πρέπει να βελτιώσει όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζουν οι τελικοί του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, έχει πάρει ήδη πλέι-μέικερ για την επόμενη χρονιά και αυτός είναι ο Πάρις Λι, που εντυπωσιάζει φέτος με την Μονακό. Θα πάρει έναν ακόμη και σίγουρα δεν υπάρχει τύχη να μείνει ο Σίβα. Αυτός, που θα προστεθεί στο ρόστερ, θα είναι ένας διαφορετικός παίκτης από τον Λι, ένας πλέι-μέικερ, δηλαδή, πιο ψηλός στο στυλ του Έλι Οκόμπο της Βιλερμπάν, που μπορεί μάλιστα να παίξει δύο θέσεις.

Ο Οκόμπο έχει κάνει κι αυτός φέτος πολύ μεγάλα παιχνίδια και θεωρείται απίθανο να μείνει του χρόνου στους Γάλλους.

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη συμφωνήσει και με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη της Λιετκαμπέλις και είναι πιθανό να δώσει συνέχεια τις επόμενες μέρες στο μεταγραφικό κομμάτι, αν του παρουσιαστεί κάτι πολύ καλό. Δεν βιάζεται, όμως, γιατί ακόμη οι άνθρωποι, που κινούν τα νήματα, δεν ξέρουν το ακριβές μπάτζετ. Οι περιπτώσεις του Λι και του Καλαϊτζάκη προχώρησαν γιατί είναι ανεξαρτήτως μπάτζετ: και με λίγα χρήματα και με πολλά, δηλαδή, ο Παναθηναϊκός τους ήθελε. Και όπως τονίσαμε τους έχει ήδη συμφωνήσει.

Για τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, που γράφουν οι Ιταλοί, δεν υπάρχει κάτι ακόμη με τον Παναθηναϊκό, για αυτό και η ΚΑΕ δήλωσε άγνοια. Ο Μήτρου-Λονγκ έκανε τρομερή σεζόν και θα την εξαργυρώσει καταλλήλως, πιθανότατα με μετακόμιση από την Μπρέσια στην Ευρωλίγκα. Ακόμη, πάντως, δεν έχει στα χέρια του το ελληνικό διαβατήριο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πήρε παίκτη-αποκάλυψη ο ΠΑΟ - Κινήσεις εκτόξευσης - "Ψήνει" κι άλλη μεταγραφή πριν τους τελικούς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags