Facebook Pixel Ολυμπιακός: Oμάδα… ΝΒΑ ξανά ο Ολυμπιακός - Το πιο "καυτό" όνομα της Ευρώπης ζήτησε ο Μπαρτζώκας!
Μπάσκετ
| 2022-05-30 22:53:00

Oμάδα… ΝΒΑ ξανά ο Ολυμπιακός - Το πιο "καυτό" όνομα της Ευρώπης ζήτησε ο Μπαρτζώκας!

του Pick n' Scroll
Oμάδα… ΝΒΑ ξανά ο Ολυμπιακός - Το πιο "καυτό" όνομα της Ευρώπης ζήτησε ο Μπαρτζώκας!

Μετά το σαρωτικό πέρασμα από το ΣΕΦ, θέλει να τον υπογράψει! Ποιος είναι ο... αντίπαλος που έχει ξεχωρίσει ο Έλληνας κόουτς και τον θέλει στους Πειραιώτες για την επόμενη σεζόν, ο μεγάλος ανταγωνισμός και γιατί θα υπάρξει μικρή καθυστέρηση με τα μεταγραφικά.

Ο Ολυμπιακός θύμισε ομάδα ΝΒΑ το βράδυ της Δευτέρας, διαλύοντας τον Προμηθέα στο ΣΕΦ, κάτι, που δείχνει ολοφάνερα το τελικό 116-73. Στο πρώτο παιχνίδι μετά το Βελιγράδι οι Πειραιώτες ήταν για λύπηση, κερδίζοντας οριακά στο γήπεδό τους το Περιστέρι. Στο δεύτερο, όμως, αγώνα με τους Περιστεριώτες αυτοί ήταν, που πετούσαν και δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους. Πριν από λίγο έδωσαν συνέχεια απέναντι στους Πατρινούς, δείχνοντας ότι συνέρχονται μετά την προσπάθειά τους στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας.

Θύμισε ομάδα ΝΒΑ, λοιπόν, ο Ολυμπιακός με τους 116, που σημείωσε, και θα θυμίζει ακόμη περισσότερο ΝΒΑ του χρόνου αν πάρει τον παίκτη, που έχει βάλει «φωτιά» σε όλη την Ευρώπη, τον Ντουέιν Μπέικον. Ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ πραγματοποίησε τρομερές εμφανίσεις με την Μονακό στην Ευρωλίγκα, κόντρα στον Ολυμπιακό μάλιστα ήταν ασυναγώνιστος και όπως είναι επόμενο οι μετοχές του έχουν ανέβει απίστευτα.

Ο Μπέικον είναι ένας από τους παίκτες, που αρέσουν πολύ στον Μπαρτζώκα, όπως, όμως, αρέσει και σε άλλους προπονητές της Ευρωλίγκα. Είναι ένας φόργουορντ, που μπορεί να παίξει και «3» και «4» και ειδικά στο ένας εναντίον ενός είναι άπαικτος.

Πάντως, τον Αμερικάνο της Μονακό δεν αποκλείεται να τον δούμε και πάλι του χρόνου στο ΝΒΑ, αφού έτσι όπως παίζει θέτει υποψηφιότητα να γυρίσει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Εκεί δεν ήταν κάποιος σούπερ σταρ, αλλά δεν ήταν και απαρατήρητος, έχοντας μάλιστα και χρονιά με 10 πόντους ανά αγώνα.

Συν τοις άλλοις ο Μπέικον είναι παίκτης, που κάνει γκελ στον κόσμο του Ολυμπιακού και στο διαδίκτυο τον ζητάνε πολλοί στην ομάδα τους. Τον ζήταγαν από τότε, που έπαιζαν οι Πειραιώτες με τους Μονεγάσκους, αφού οι εμφανίσεις, που έκανε στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις ήταν εκπληκτικές.

Πάντως, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν κάνει ακόμη κάποια κίνηση για τον Μπέικον, αν έστω και λίγο ασχολούνται με ορισμένες μεταγραφικές υποθέσεις. Βασικό τους μέλημα αυτή τη στιγμή είναι να πάρουν το πρωτάθλημα, κάτι, βέβαια, που ισχύει και για τον Παναθηναϊκό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάχη ΠΑΟ-Ολυμπιακού για Αντετοκούνμπο - Απογοήτευση για Γιάννη - Σκάει ανακοίνωση για Μήτογλου

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags