Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σεισμός Αγγελόπουλων στον Ολυμπιακό - Μιλουτίνοφ και Αντετοκούνμπο - "Κλέβουν" γκαρντ από ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2022-06-19 14:30:00

Σεισμός Αγγελόπουλων στον Ολυμπιακό - Μιλουτίνοφ και Αντετοκούνμπο - "Κλέβουν" γκαρντ από ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
Σεισμός Αγγελόπουλων στον Ολυμπιακό - Μιλουτίνοφ και Αντετοκούνμπο - "Κλέβουν" γκαρντ από ΠΑΟ!

Αποφασισμένοι να δημιουργήσουν δυναστεία στο ελληνικό μπάσκετ και να φτάσουν μέχρι τον τελικό της Ευρωλίγκας είναι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και το δείχνουν με τον τρόπο που σχεδιάζουν την επόμενη μέρα.

Ο Ολυμπιακός πήρε το νταμπλ, ζει μαγικές στιγμές και δίκαια με το μπάσκετ, που έπαιξε, διασκέδασε μέχρι πρωίας στον Οικονομόπουλο και το μενού πλέον περιλαμβάνει ξεκούραση μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Από Δευτέρα, όμως, αυτοί, που πρέπει, θα είναι στις θέσεις τους, γιατί η επόμενη μέρα δεν μπορεί να περιμένει. Οι εξελίξεις για το ρόστερ της επόμενης χρονιάς πρέπει να τρέξουν άμεσα, γιατί η αγορά προχωράει πολύ γρήγορα και ήδη πολλά μεγάλα ονόματα έχουν κλείσει στις επόμενες ομάδες τους.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναφέρθηκε πριν από μερικές μέρες ότι θα μείνει στην ΤΣΣΚΑ, την ίδια ώρα, όμως, ολοένα και φουντώνουν οι φήμες για επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Χθες ήταν και στο ΣΕΦ και στο γλέντι της ομάδας στο «Fantasia», οι απορίες για το που θα βρίσκεται τη νέα σεζόν δεν θα αργήσουν να λυθούν.

Ο Ντουέιν Μπέικον, που ακόμη προσπαθεί με την Μονακό να πάρει το πρωτάθλημα στην Γαλλία, είναι μία ακόμη περίπτωση, που αρέσει πολύ στους Πειραιώτες, χωρίς, ωστόσο, να υπάρχει κάτι οριστικό ακόμη.

Οι ψηλοί παίκτες, όμως, είναι πολλοί και ο Ολυμπιακός δεν θα έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να βρει αυτούς, που χρειάζεται, για να έχει του χρόνου ένα πιο δυνατό ρόστερ.

Ο Μόερμαν της Εφές θα μπορούσε να είναι μία λύση, που θα ταιριάξει, όπως και ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας της Μονακό.

Οι «ερυθρόλευκοι», όμως, θα πάρουν και τουλάχιστον έναν Ελληνα. Ποιος θα είναι αυτός, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Ο Νικ Καλάθης δύσκολα θα είναι καθώς και να φύγει από την Μπαρτσελόνα (που είναι το πιο πιθανό), τον θέλουν ομάδες, που θα δώσουν πολλά λεφτά, όπως η Φενέρ.

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα μπορούσε να είναι μία περίπτωση, όπως και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης της Λιετκαμπέλις, παρότι ο Παναθηναϊκός τον έχει πλησιάσει πολύ.

Ο Ντίνος Μήτογλου θα ήταν ο πλέον ελκυστικός, αλλά είναι άγνωστο ποια θα είναι η τιμωρία του.

Δεν ανησυχούν, όμως, στο μεγάλο λιμάνι. Ξέρουν ότι θα κάνουν και πάλι την δουλειά τους, είτε με τον έναν, είτε με τον άλλο τρόπο. Το νερό έχει μπει στο αυλάκι και είναι αποφασισμένοι πλέον να χαράξουν μια νέα ένδοξη πορεία, όπως είχαν κάνει και πριν από χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαλάει ο κόσμος με το νέο προπονητή του ΠΑΟ - Φαβορί ο Σφαιρόπουλος - Αλιμπίγιεβιτς και Σερέλης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags