Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ο γίγαντας που "τελειώνει" Μιλουτίνοφ - Twin towers στον Ολυμπιακό - Τεράστια ζημιά ο Μπαρτζώκας!
Μπάσκετ
| 2022-06-25 12:05:00

Ο γίγαντας που "τελειώνει" Μιλουτίνοφ - Twin towers στον Ολυμπιακό - Τεράστια ζημιά ο Μπαρτζώκας!

του Pick n' Scroll
Ο γίγαντας που "τελειώνει" Μιλουτίνοφ - Twin towers στον Ολυμπιακό - Τεράστια ζημιά ο Μπαρτζώκας!

Ραγδαίες φαίνεται ότι μπορεί να είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις για τον Ολυμπιακό, καθώς ο Ντόρσεϊ είναι έτοιμος για να υπογράψει διετές και όχι μονοετές συμβόλαιο, ενώ προφανώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει λύσεις για την περίπτωση που δεν θα προχωρήσει του Μιλουτίνοφ.

Ο Ολυμπιακός πήρε το πρωτάθλημα, πήρε κατ' επέκταση το νταμπλ και σιγά σιγά έχει πάει στην επόμενη μέρα. Μία φωτογραφία, που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, απεικόνιζε τον Γιώργο Μπαρτζώκα με τους συνεργάτες του να ξεκουράζονται στην Κύθνο και όντως έτσι είναι τα πράγματα. Αλλά την ίδια ώρα δεν σταματάνε και να δουλεύουν καθώς το φτιάξιμο του ρόστερ δεν μπορεί να περιμένει.

Ήδη άλλωστε οι Πειραιώτες είναι κοντά σε συμφωνία με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ για να ανανεώσουν την συνεργασία τους για δύο ακόμη χρόνια και μόλις κλείσει αυτό το κεφάλαιο, θα προχωρήσει αυτό των ψηλών.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν λέει όχι στο να επιστρέψει, αλλά και έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ και σε αυτό το συμβόλαιο μάλιστα οι Ρώσοι του κάνουν τροποποίηση, δίνοντας του πάνω από 2.5 εκ. ευρώ τον χρόνο.

Ο Ολυμπιακός έχει εναλλακτικές και μία από αυτές είναι ο Τζος Νίμπο της Ζαλγκίρις, μία άλλη θα μπορούσε να είναι ένας άλλος Φαλ, ο Γιουσουφά της Βιλερμπάν. Ο «γίγαντας» της γαλλικής ομάδας προσπαθεί να πάρει το πρωτάθλημα αυτές τις μέρες και στη συνέχεια θα δει τι θα γίνει για την επόμενη χρονιά με τους «ερυθρόλευκους» να μην λένε όχι σε αυτή την περίπτωση.

Επίσης, ο Ολυμπιακός θα πάρει και 4-3άρι και 4-5άρι με τα ονόματα του Τζόελ Μπολομπόι, που ήταν στην ΤΣΣΚΑ, αλλά και του Ουίλιαμ Χάουαρντ της Βιλερμπάν να μην περνάνε αδιάφορα.

Ο Μπαρτζώκας θέλει και πάλι παίκτες με εμπειρία της Ευρωλίγκας και θα είναι μεγάλη έκπληξη αν κάνει κάποια μεταγραφή από το Eurocup ή το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτό, πάντως, που θέλει πάνω από όλα είναι να μην γίνει τίποτα με το ΝΒΑ και τον Βεζένκοφ, αν και το ενθαρρυντικό είναι ότι οι Σακραμέντο Κινγκς πήραν στο ντραφτ ίδιο παίκτη με τον Βούλγαρο, τον Κίγκαν Μάρεϊ. Ο Μπαρτζώκας θέλει σαν τρελός τον Βεζένκοφ και θα πάθει τεράστια ζημιά αν γίνει κάτι και ο Βούλγαρος πάει τώρα στο ΝΒΑ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένα στοιχείο θέλουν στο ΝΒΑ να έχει ο Βεζένκοφ - Θα το πληρώσει ακριβά ο Ολυμπιακός - Παίζει ξύλο;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags