Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ραγδαίες εξελίξεις: "Κάηκε" ο Σφαιρόπουλος για ΠΑΟ - Αυτόν φέρνει ο Δημήτρης - Όνομα-έκπληξη!
Μπάσκετ
| 2022-06-25 14:00:00

Ραγδαίες εξελίξεις: "Κάηκε" ο Σφαιρόπουλος για ΠΑΟ - Αυτόν φέρνει ο Γιαννακόπουλος - Όνομα-έκπληξη!

Ραγδαίες εξελίξεις: "Κάηκε" ο Σφαιρόπουλος για ΠΑΟ - Αυτόν φέρνει ο Γιαννακόπουλος - Όνομα-έκπληξη!

Μακριά από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται πια η περίπτωση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, καθώς ο Έλληνας τεχνικός για τις στοιχηματικές εταιρίες έχει... καεί - Δείτε το όνομα που έχει τώρα το χαμηλότερο ποσοστό!

Παναθηναϊκός: Συνεχίζει να βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή εδώ και αρκετές ημέρες χωρίς όμως να υπάρχει, προς ώρας, κάτι επίσημο. Μάλιστα το βράδυ της Παρασκευής... κάηκε και το όνομα του Γιάννη Σφαιρόπουλου που έπαιζε δυνατά στις στοιχηματικές αγορές και κάπως έτσι από εκεί που είχε φτάσει να δίνει 1.10, πλέον δίνει 10.00! 

Κάπως έτσι βρέθηκε ξαφνικα ως πρώτο φαβορί ο Ζβέζνταν Μίτροβιτς, ένας από τους ελάχιστους προπονητές που έχουν εμπειρία από ομάδες Ευρωλίγκας και βρίσκονται ως ελεύθεροι στην αγορά.

Εξάλλου, οι άλλοι δύο που είναι οι Ιβάνοβιτς και Τζόρτζεβιτς φαντάζει απίθανο να προπονήσουν ξανά το Τριφύλλι, αφού δεν έφυγαν με τις καλύτερες δυνατές σχέσεις. Όπως και να έχει ο πρώην προπονητής της Βιλερμπάν και της Μονακό πλέον δίνεται στο 2.00 και από εκεί και πέρα δεύτερο φαβορί είναι ο Ράντονιτς στο 7.00, αν και οι τελευταίες πληροφορίες δείχνουν ότι θα ανανεώσει με τον Ερυθρό Αστέρα, κάτι που σημαίνει ότι θα... καεί και το δικό του όνομα. Από εκεί και πέρα αποδόσεις δίνονται και για τους Τρινκιέρι και Κοκόσκοφ, ωστόσο δεν είναι ελεύθεροι.

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και λίγες ημέρες έχει αποχωρήσει από τον σύλλογο ο Χρήστος Σερέλης που επιστρέφει στο Λαύριο, ενώ από εκεί και πέρα όλα είναι ανοικτά για το εάν θα παραμείνει ή όχι ως βοηθός προπονητή ο κόουτς Βόβορας.

Αυτό θα εξαρτηθεί από τον διάδοχό του για την θέση του head coach, αλλά και από το τεχνικό επιτελείο που θα φέρει στην Αθήνα. Όπως και να έχει στο Τριφύλλι πρέπει να βιαστούν, διότι ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι αλλάζει επίπεδο τον ΠΑΟ ο Δημήτρης - Γκαρντ που θα απογειώσει Παπαγιάννη - Τρελά λεφτά!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags