Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπή με Βεζένκοφ - Θα είναι "καταστροφή" για Ολυμπιακό - Στα... μαχαίρια με ΠΑΟ για Μήτογλου!
Μπάσκετ
| 2022-07-09 23:22:00

Ανατροπή με Βεζένκοφ - Θα είναι "καταστροφή" για Ολυμπιακό - Στα... μαχαίρια με ΠΑΟ για Μήτογλου!

του Pick n' Scroll
Ανατροπή με Βεζένκοφ - Θα είναι "καταστροφή" για Ολυμπιακό - Στα... μαχαίρια με ΠΑΟ για Μήτογλου!

Τα νέα δεδομένα για Σάσα και το μεγάλο πρόβλημα στο νέο ρόστερ του Γιώργου Μπαρτζώκα. Γιατί θα είναι τεράστιο πισωγύρισμα αν πάει τελικά στο NBA, ποιες είναι οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή και πώς θα καλύψουν το κενό του οι Πειραιώτες;

Ο Ολυμπιακός φορτσάρει για να κλείσει το ρόστερ για την επόμενη χρονιά με την αγωνία να έχει να κάνει με το τι θα γίνει με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ. Ο 27χρονος πάουερ-φόργουορντ έχει μέχρι τις 20 Ιουλίου το δικαίωμα να πάει στους Σακραμέντο Κινγκς, αρκεί οι «βασιλιάδες» του ΝΒΑ να καταβάλλουν στους Πειραιώτες το ποσό των 750.000 δολαρίων.

Θα προχωρήσει ή όχι στην απόκτησή του η ομάδα του ΝΒΑ; Είναι κάτι, που αυτή την στιγμή δεν μπορεί να απαντήσει κανείς. Ανθρωποι, που παρακολουθούν από πολύ κοντά την περίπτωση αναφέρουν ότι τώρα οι πιθανότητες είναι 75-25 υπέρ του να μείνει ο Βεζένκοφ στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό.

Αν φύγει, όμως, το πρόβλημα θα γίνει τεράστιο για τους «ερυθρόλευκους», αφού δεν υπάρχει Έλληνας, που να μπορεί να καλύψει ένα τόσο μεγάλο κενό. Στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός θα έχει τον τρόπο να βρει την λύση, καθώς θα υπογράψει ξένο για την θέση «4». Αυτός ο ξένος, όμως, δεν θα μπορεί να παίζει στην Α1, καθώς σε αυτή τη περίπτωση οι μη Έλληνες θα είναι επτά. Και ως γνωστόν στη κορυφαία ελληνική κατηγορία επιτρέπονται έξι ξένοι.

Μπορεί να πει κάποιος ότι μπορεί σε λίγες μέρες να βγει η τιμωρία του Ντίνου Μήτογλου και να είναι μικρή. Ναι, μπορεί να γίνει αυτό. Ποιος λέει, όμως, ότι αν ο Μήτογλου μπει στην διαδικασία της αγοράς θα πάει στον Ολυμπιακό; Ναι, μπορεί να πάει, όπως, όμως, μπορεί να πάει στον Παναθηναϊκό ή σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν ούτε για αστείο να σκέφτονται ότι ο Βεζένκοφ μπορεί να πάει τώρα στο ΝΒΑ, είναι, όμως, υποχρεωμένοι να εξετάζουν όλα τα σενάρια, προκειμένου να είναι έτοιμοι, αν ο Βούλγαρος με το ελληνικό διαβατήριο πάει στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Στον Ολυμπιακό έχουν απίστευτη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και στην δουλειά, που γίνεται, είναι, όμως, ρεαλιστές και ξέρουν ότι χάνοντας Βεζένκοφ και Ντόρσεϊ η επόμενη χρονιά θα έχει τεράστιες δυσκολίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται μαζί με Καλάθη - Ένα εκατομμύριο για τον Νο1 στόχο του ΠΑΟ - Όπως... ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags