Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Το "ψάχνει" για επιστροφή ψηλού ο Πεδουλάκης - Τον θέλουν Πιστιόλης και Ζενίτ - Δεν είναι ο Μήτογλου!
Μπάσκετ
| 2022-07-19 16:14:00

Το "ψάχνει" για επιστροφή ψηλού ο Πεδουλάκης - Τον θέλουν Πιστιόλης και Ζενίτ - Δεν είναι ο Μήτογλου!

Το "ψάχνει" για επιστροφή ψηλού ο Πεδουλάκης - Τον θέλουν Πιστιόλης και Ζενίτ - Δεν είναι ο Μήτογλου!

"Παίζει" και πάλι η επιστροφή του στο Τριφύλλι, αν και από την "πράσινη" ΚΑΕ δεν επιβεβαιώνεται κάτι τέτοιο.

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό στέλνουν στον Παναθηναϊκό τον Μπέντζαμιν Μπέντιλ! Παρόλα αυτά η συγκεκριμένη είδηση δεν επιβεβαιώνεται από την πράσινη ΚΑΕ.

Ο νεαρός φόργουορντ αυτή τη στιγμή αναζητάει το επόμενο συμβόλαιο της καριέρας του, μιας και δεν προβλέπεται να ανανεώσει αυτό που έχει με την Αρμάνι Μιλάνο, η οποία ήδη τον έχει αποδεσμεύσει, παρότι μαζί κατέκτησαν το νταμπλ.

H αλήθεια είναι ότι ο παίκτης αναδείχθηκε στην Ευρώπη από το πέρασμα του από του Περιστέρι, το οποίο αποτέλεσε οδηγό για να πάει στον Παναθηναϊκό. Προπονητής του ήταν ο Αργύρης Πεδουλάκης, νυν GM των πράσινων και για αυτό είναι λογικό να έχει πέσει το όνομα του στο τραπέζι, στο πλαίσιο που εξετάζεται η ελεύθερη αγορά.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον συγκεκριμένο παίκτη έχουν δείξει πιο έντονο ενδιαφέρον τόσο η Ζενίτ όσο και η Γαλατάσαραϊ του Πιστιόλη. Εξάλλου, ο Μπέντιλ πέρυσι τα πήγε εξαιρετικά στην Τουρκία στο πέρασμα που είχε από την Μπαχτσαχεσίρ, που αποτέλεσε την... πόρτα για να πάρει μεταγραφή στην Αρμάνι.

Ο Γκανέζος ψηλός στη Euroleague πέρυσι έπαιξε σε 23 αγώνες και μέτρησε 5.6 πόντους (49.1%διπ., 40.8%τριπ.), 2.4 ριμπάουντ, 0.7 κλεψίματα και 0.8 λάθη σε 15:38.

Στην Lega Basket είχε 9.1 πόντους με 34.6% στα τρίποντα, 4.4 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ, 0.5 κλεψίματα και 0.8 λάθη. Ο Μπέντιλ είχε απασχολήσει πριν ένα μήνα και τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags