Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Υπέρβαση Γιαννακόπουλου στο "4" - Πάει για το "κόλπο" με γνωστό NBAer - Διαβάστε το όνομα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2022-07-22 11:10:00

Υπέρβαση Γιαννακόπουλου στο "4" - Πάει για "κόλπο" με γνωστό NBAer - Τοπ σεζόν στους Γουόριορς!

Sportdog Team
Υπέρβαση Γιαννακόπουλου στο "4" - Πάει για "κόλπο" με γνωστό NBAer - Τοπ σεζόν στους Γουόριορς!

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να "κλείσει" μία πολύ αξιόλογη περίπτωση από την άλλη άκρη του Ατλαντικού και το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. 

Παναθηναϊκός: Την υπέρβαση με ψηλό από το NBA προσπαθούν να κάνουν οι Πράσινοι και να συμπληρώσουν έτσι την επτάδα των ξένων της νέας σεζόν.

Το όνομα που έχει έρθει στο προσκήνιο και βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Ντέγιαν Ράντονιτς είναι αυτό του Έρικ Πασκάλ, ο οποίος αγωνίστηκε στους Γιούτα Τζαζ την σεζόν που τελείωσε, έχοντας 5.8 πόντους και 1.8 ριμπάουντ μέσο όρο με 37% στο τρίποντο σε 13 λεπτά συμμετοχής.

Ο 26χρονος (1.98 μέτρα) αγωνίζεται κυρίως στη θέση του πάουερ φόργουορντ, ενώ μπορεί να πάει και στο "5" υπό προϋποθέσεις και χαρακτηρίζεται από την δύναμη στο παιχνίδι του, αλλά και την ισορροπία που βγάζει και στις δύο άκρες του παρκέ.

Ο Πασκάλ επιλέχθηκε στο Νο41 του NBA Draft 2019 από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Την ρούκι σεζόν του είχε 14 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο σε 28 λεπτά συμμετοχής, αλλά η επιστροφή των αστέρων στην ομάδα, τον ανάγκασε να μετακινηθεί στους Τζαζ.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, προσπαθεί την περίπτωση του 26χρονου Αμερικανού, που πάντως έχει ως πρώτη επιλογή να συνεχίσει στο NBA. Αν γίνει κάτι τέτοιο τότε οι άνθρωποι του Τριφυλλιού θα στραφούν στις εναλλακτικές που έχουν με παίκτες από την Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σφήνα" για Μήτογλου από... Έλληνα κόουτς - Κίνδυνος για ηχηρές αποχωρήσεις σε ΠΑΟ-Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags