Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σκάει ηχηρή μεταγραφή στο ΟΑΚΑ - Ανακοινώσεις για Μήτογλου - Απόφαση Ράντονιτς για Μαντζούκα!
Μπάσκετ
| 2022-09-04 19:42:00

Σκάει ηχηρή μεταγραφή στο ΟΑΚΑ - Ανακοινώσεις για Μήτογλου - Απόφαση Ράντονιτς για Μαντζούκα!

Του Χρήστου Δημόπουλου
Σκάει ηχηρή μεταγραφή στο ΟΑΚΑ - Ανακοινώσεις για Μήτογλου - Απόφαση Ράντονιτς για Μαντζούκα!

Ο... νέος Πασκάλ για τον ΠΑΟ και το πλάνο με τους Έλληνες παίκτες. Ποιος θα είναι ο παίκτης που θα κλείσει το πράσινο ρόστερ, οι τελευταίες εξελίξεις για την τιμωρία του διεθνή άσου και ποιο το πλάνο στο Τριφύλλι για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ.

Παναθηναϊκός: Το καλοκαίρι τυπικά τελείωσε και στον Παναθηναϊκό απομένει μία ακόμα κίνηση για να κλείσει το ρόστερ. Λείπει, συγκεκριμένα, ο έβδομος ξένος που θα παίζει κατά βάση στο «4» και θ' αποτελέσει το συμπλήρωμα του Ντέρικ Γουίλιαμς στη θέση. Μιας και αναφέραμε το όνομα του Αμερικανού, να πούμε μόνο για την ώρα πως με την παρουσία του αυτές τις πρώτες μέρες στην Αθήνα, έχει εντυπωσιάσει με την εικόνα του. Τα υπόλοιπα εν καιρώ.

Πάμε τώρα πάλι στα μεταγραφικά. Όπως φαίνεται, στο Τριφύλλι έχουν καταλήξει στους βασικούς τους μεταγραφικούς στόχους, μεταξύ των οποίων θα γίνει και η τελική επιλογή. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν κιόλας ότι ο παίκτης έχει ήδη κλείσει, ωστόσο κάτι τέτοιο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportdog δεν επιβεβαιώνεται. Μην ξεχνάμε, ότι η προσθήκη που θα γίνει εξαρτάται πάντα και από την έκβαση στην υπόθεση Μήτογλου, τα νέα της οποίας φαίνεται πως θα μάθουμε σύντομα πια.

Η κίνηση που πήγε να γίνει με τον Έρικ Πάσκαλ δείχνει το δρόμο. Στον Εξάστερο θέλουν η τελευταία τους κίνηση να είναι συνάμα ουσιώδης και δυνατή. Έτσι ώστε και ο κόσμος να «ζεσταθεί» από τη μία, αλλά και να πάρει η ομάδα από την άλλη τα στοιχεία που χρειάζεται αγωνιστικά.

Σε επίπεδο ονομάτων θα κάνουμε δύο μικρές αναφορές κι αυτό, επειδή υπάρχει αρκετός ντόρος. Η περίπτωση του Κρις Σίνγκλετον συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των Πεδουλάκη-Ράντονιτς, με τους δύο άνδρες να έχουν ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ. Χωρίς σε αυτό το σημείο να μπορούμε να πούμε με ασφάλεια, αν αυτός θα είναι και ο εκλεκτός. Την ίδια στιγμή όπως έχουμε επαναλάβει ξανά, όσο ο Μπέικον δεν κλείνει κάπου τόσο δεν πρέπει να αποκλείεται τίποτα και στη δική του υπόθεσή. Ακόμη κι αν ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς... γελάει στο Twitter.

Το μεγαλύτερο πρότζεκτ του ελληνικού μπάσκετ

Μπορεί να το ακούσαμε και πέρσι, αλλά η χρονιά που έρχεται είναι η πλέον σημαντική για τον Λευτέρη Μαντζούκα. Και είμαστε πλέον σε θέση να το πούμε ανοιχτά: Ο Μαντζούκας φέτος θα έχει ρόλο στο νέο Παναθηναϊκό. Η ανέλιξη για το μεγαλύτερο πρότζεκτ του ελληνικού μπάσκετ, είναι από τα πράγματα που επιδιώκει φέτος ο Ντέγιαν Ράντονιτς και προς αυτή την κατεύθυνση θα δουλέψει μαζί του.

Ο Έλληνας φόργουορντ έχει δουλέψει πάρα πολύ σωματικά, το τρίποντό του παρότι δυνάμωσε συνεχίζει να αποτελεί μεγάλο επιθετικό του «όπλο», ενώ σιγά-σιγά αφομοιώνει ακόμα καλύτερα την τακτική μέσα στο παρκέ. Γενικώς, η εικόνα του στο ΟΑΚΑ είναι ο ορισμός αυτού που λέμε «δουλευταράς».

Για να έχει μέλλον, ο Παναθηναϊκός πρέπει να διαθέτει Έλληνες πρώτης γραμμής. Σε αυτό το πλαίσιο έχουν γίνει άλλωστε και οι επενδύσεις σε Μαντζούκα-Χουγκάζ-Αβδάλα, ενώ το τρέχον καλοκαίρι αποκτήθηκαν και οι Γιώργος-Παναγιώτης Καλαϊτζάκης.

Ειδικά στο «3» ο Μαντζούκας μαζί με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη (σ.σ. ο Γιώργος θα κατεβαίνει λογικά πιο χαμηλά) έχουν την ευκαιρία όχι φυσικά να πρωταγωνιστήσουν, αλλά να καταστούν σημαντικά «γρανάζια» του ρόστερ. Παίκτες που ο σύλλογος θα μπορεί τα επόμενα χρόνια να χτίσει γύρω τους το μέλλον. Αυτός είναι ο στόχος και το αν θα ανταποκριθούν, μόνο οι ίδιοι με την αγωνιστικής παρουσία τους μπορούν να το απαντήσουν. Η αναφορά ειδικά στο όνομά του Λευτέρη δεν γίνεται τυχαία και ειδικά τη σεζόν που έρχεται, θα είναι πιο ενεργός από ποτέ άλλοτε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άφωνος ο Πόποβιτς με Γιάννη - Ούτε ΠΑΟ ούτε Ολυμπιακό ο Αγραβάνης - Φήμες για τεράστια μεταγραφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags