Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Κόπηκε από το NBA ο νέος... Χεζόνια - Σουτέρ του 43% από το τρίποντο, ταιριάζει "γάντι" στον ΠΑΟ! (vid)
Μπάσκετ
| 2022-10-14 18:12:00

Κόπηκε από το NBA ο νέος... Χεζόνια - Σουτέρ του 43% από το τρίποντο, αλλάζει επίπεδο τον ΠΑΟ! (vid)

Κόπηκε από το NBA ο νέος... Χεζόνια - Σουτέρ του 43% από το τρίποντο, αλλάζει επίπεδο τον ΠΑΟ! (vid)

Αν και 4άρι, ο παίκτης που κόπηκε τα τελευταία 24ωρα από τους Σέλτικς σουτάρει στην καριέρα του με ποσοστό 43% από τα 6.75, καθιστώντας τον έτσι μία εν δυνάμει πολύ καλή περίπτωση για τον Παναθηναϊκό.

Ένας παίκτης που αγωνίζεται στη θέση "4" και θα μπορούσε να απασχολήσει μεταγραφικά τον Παναθηναϊκό, έγινε waive τις τελευταίες ώρες από το NBA.

Συγκεκριμένα οι Μπόστον Σέλτικς έκοψαν από το ρόστερ τους τον 23χρονο Κροάτη πάουερ φόργουορντ, Λούκα Σάμανιτς. Ο ύψος 2.10 παίκτης θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κροατικού μπάσκετ. Το 2019 έγινε draft pick στην υψηλή 19η θέση από τους Σπερς, χωρίς ωστόσο ποτέ να βρει το χρόνο που και ο ίδιος θα ήθελε στην ομάδα του Σαν Αντόνιο.

Πέρα από την εθνικότητα που είναι η ίδια, ο Σάμανιτς έχει ακόμα ένα κοινό με τον πρώην Πράσινο και νυν σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Μάριο Χεζόνια. Συγκεκριμένα και οι δύο Κροάτες ξεκίνησαν την καριέρα τους στα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα, με τον Σάμανιτς ειδικότερα να γίνεται μέλος της δεύτερης ομάδας των Καταλανών το 2017.

Σε επίπεδο χαρακτηριστικών τώρα ο 23χρονος άσος φημίζεται για το πολύ καλό περιφερειακό του σουτ. Συγκεκριμένα παρότι είναι 4άρι, σουτάρει στην καριέρα του με ποσοστό 43% από τα 6.75, καθιστώντας τον έτσι μία εν δυνάμει πολύ καλή περίπτωση για τον Εξάστερο. Προτεραιότητα του Σάμανιτς, πάντως, είναι να βρει έστω και μη εγγυημένο συμβόλαιο στο NBA.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ποτέ Αγραβάνης για ΠΑΟ! Διάλεξε οπαδός ή παίκτης -Δεν ταιριάζει ο Ντόρσεϊ, αυτόν θέλει ο Ράντονιτς"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags