Facebook Pixel NBA ο Βεζένκοφ, δεν φοβάται κανέναν στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός - Επιστροφή που "γκρεμίζει" το ΣΕΦ!
Μπάσκετ
| 2022-10-14 23:25:00

NBA ο Βεζένκοφ, δεν φοβάται κανέναν στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός - Επιστροφή που "γκρεμίζει" το ΣΕΦ!

του Pick n' Scroll
NBA ο Βεζένκοφ, δεν φοβάται κανέναν στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός - Επιστροφή που "γκρεμίζει" το ΣΕΦ!

Τα εμπόδια που ξεπέρασαν οι Πειραιώτες και η μεγάλη διαφορά τους. Γιατί πλέον ο Βούλγαρος μπορεί να καθαρίζει μόνος του παιχνίδια, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που μπορεί να νικήσει σε όλες τις έδρες της Euroleague και η μεγάλη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Ολυμπιακός για κάποιο διάστημα έπαιξε με την φωτιά στο άδειο ΣΕΦ, αλλά στο τέλος βρήκε τον τρόπο ώστε να κερδίσει εύκολα την Ζαλγκίρις.

Τη νίκησε εν τέλει πιο εύκολα από ό, τι δείχνει το τελικό 90-80 και έτσι ζευγάρωσε τις επιτυχίες του στην Ευρωλίγκα. Οι Πειραιώτες είχαν να αντιμετωπίσουν το άδειο ΣΕΦ, την απουσία του Παπανικολάου και τα προβλήματα του Μπολομπόι και του Κάνααν. Στο τέλος, όμως, τα κατάφεραν γιατί ακόμη και έτσι είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τους Λιθουανούς.

Τα κατάφεραν επίσης γιατί ο Σάσα Βεζένκοφ έκανε εμφάνιση ΝΒΑ. Ο 27χρονος πάουερ-φόργουορντ έσπασε τα κοντέρ, καθώς τελείωσε το παιχνίδι με 23 πόντους και 14 ριμπάουντ, μην αφήνοντας το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στον Μακσβίτις και τους παίκτες του. Δεν ήταν μόνος του ο Βούλγαρος, αλλά ήταν εκείνος, που έκανε την διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε, λοιπόν, τον στόχο του και πριν πάει στη διαβολοβδομάδα της Ευρωλίγκας έχει μπροστά του το πολύ μεγάλο παιχνίδι με το Περιστέρι. Και είναι πολύ μεγάλο το παιχνίδι αυτό, καθώς επιστρέφει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας ο Βασίλης Σπανούλης. Η συγκίνηση στο Φαληρικό Στάδιο θα είναι τεράστια, η αποθέωση, που θα γνωρίσει ο νέος προπονητής του Περιστερίου και θρύλος του Ολυμπιακού δεν θα έχει προηγούμενο και γενικώς θα είναι μία βραδιά, που θα κάνει χρόνια να ξεχαστεί.

Όταν αρχίσει βέβαια το παιχνίδι ο καθένας θα κάνει την δουλειά του και ο Σπανούλης θα προσπαθήσει με το Περιστέρι να πάρει το «διπλό», αν και κάτι τέτοιο μοιάζει με θαύμα καθώς η διαφορά δυναμικότητας είναι πολύ μεγάλη.

Ο Ολυμπιακός έχει την άλλη εβδομάδα ταξίδι στην Ισπανία. Εχει να παίξει με την Ρεάλ και την Μπασκόνια. Αν πάρει μία νίκη, θα είναι ικανοποιημένος. Αν πάρει δύο, θα είναι τρομερά ευτυχισμένος. Αν και αυτός ο Ολυμπιακός πάει και μπορεί παντού πλέον να κερδίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μεγάλος κόουτς ο Μίτσελ, έχει παικταράδες - Βάλε Πασχαλάκη με ΠΑΟΚ - Μόνο έτσι θα σταθεί ο Ντόι"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags