Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πώς θα παλέψει αυτός ο ΠΑΟ τον Ολυμπιακό; - "Όργια" Γκριγκόνις στο ΣΕΦ - Τι θα έκανε ο Λαρεντζάκης;
Μπάσκετ
| 2022-10-20 12:09:00

Πώς θα παλέψει αυτός ο ΠΑΟ τον Ολυμπιακό; - "Όργια" Γκριγκόνις στο ΣΕΦ - Τι θα έκανε ο Λαρεντζάκης;

Πώς θα παλέψει αυτός ο ΠΑΟ τον Ολυμπιακό; - "Όργια" Γκριγκόνις στο ΣΕΦ - Τι θα έκανε ο Λαρεντζάκης;

Το.. βουνό για Ράντονιτς, το αρνητικό σερί και η μεγάλη διαφορά των δύο ομάδων! Το Τριφύλλι δεν πιέζεται μόνο από τη δική του εικόνα, αλλά και από την αντίστοιχη του "αιώνιου" αντιπάλου του, ο οποίος πέρασε χθες εμφατικά και από τη Μαδρίτη.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Μεγάλος προβληματισμός υπάρχει στον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του, μετά τη συντριβή από την Άλμπα στο Βερολίνο με 94-65. Δεν ήταν η ήττα αυτή καθ' αυτή το μείζον ζήτημα, αλλά το γεγονός ότι οι Γερμανοί είχαν 3-4 βασικές απουσίες και παρ' όλα αυτά, διέλυσαν τους Πράσινους με διαφορά 29 πόντων.

Η επόμενη ημέρα στο κλαμπ κάθε άλλο παρά εύκολη είναι. Στο Τριφύλλι υπάρχει μεγάλη πίεση, η οποία γίνεται όμως ακόμα μεγαλύτερη από την εντυπωσιακή αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού. Ο "αιώνιος" αντίπαλος του Εξάστερου αποδίδει σε φοβερά υψηλά στάνταρ, έχοντας περάσει τις πρώτες 3 αγωνιστές της Euroleague από τις έδρες των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ!

Πώς θα παλέψει αυτός ο Παναθηναϊκός τον φετινό Ολυμπιακό; Διότι μην ξεχνάμε, ότι η ομάδα μετρά ήδη ένα σερί 8 συνεχόμενων ηττών απέναντι στους Ερυθρόλευκους. Σερί, που είναι πιθανό να μεγαλώσει κι άλλο μες στη σεζόν.

Οι δύο "αιώνιοι" είναι ακριβώς τα δύο άκρα. Ο μεν Παναθηναϊκός είναι ένα αδούλευτο σύνολο που ακόμα και παίκτες επιπέδου, όπως ο Παπαγιάννης, ο Γκριγκόνις, ο Πονίτκα δεν μπορούν να βγάλουν τον πραγματικό τους εαυτό. Την ίδια στιγμή, βλέπεις στον δε Ολυμπιακό παιδιά σαν τον Λαρεντζάκη να μπαίνουν και να κάνουν τη διαφορά στα κρίσιμα, αποτέλεσμα ασφαλώς του τρόπου που δουλεύουν οι Πειραιώτες. Φανταστείτε μόνο το εξής: Πώς θα έπαιζε ο Γκριγκόνις αν ήταν στον Ολυμπιακό και πώς ο Λαρεντζάκης αν βρισκόταν στον Παναθηναϊκό...


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαέστρος Σλούκας, άλλη κλάση ο Βεζένκοφ - Φουλ για πρωτιά ο Ολυμπιακός - Παραφωνία ο… NBAer! 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags