Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δεν είναι… Μεσσίας ο Μπέικον - Μόνο έτσι θα βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός - Οι ήττες "φέρνουν" 4αρι!
Μπάσκετ
| 2022-10-27 23:54:00

Δεν είναι… Μεσσίας ο Μπέικον - Μόνο έτσι θα βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός - Οι ήττες "φέρνουν" 4αρι!

του Pick n' Scroll
Δεν είναι… Μεσσίας ο Μπέικον - Μόνο έτσι θα βελτιωθεί ο Παναθηναϊκός - Οι ήττες "φέρνουν" 4αρι!

Η τεράστια διαφορά στα γκαρντ με Μακάμπι και η... ευκαιρία με Ζοτς! Γιατί οι Πράσινοι παρά το πρώτο καλό ημίχρονο, ηττήθηκαν τελικά εύκολα στο Ισραήλ, τι θα δώσει στην ομάδα η άφιξη του Αμερικανού και γιατί η παρουσία του δεν θα λύσει όλα τα προβλήματα για τον Ράντονιτς.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε μία ακόμη ήττα στην Ευρωλίγκα. Δεν είχε τα χάλια του Βερολίνου, όπου είχε διαλυθεί από την Αλμπα, αλλά και πάλι δεν μπόρεσε να κάνει την υπέρβαση κόντρα στην Μακάμπι του Οντεντ Κάτας.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «πράσινοι» ήταν ανταγωνιστικοί και άφησαν ελπίδες ότι κάτι καλό μπορεί να γίνει. Στην επανάληψη, όμως, δεν υπήρξε η ανάλογη συνέχεια με τους Ισραηλινούς να φτάνουν εύκολα στη νίκη.

Η διαφορά έγινε από τα γκαρντ. Από την μία υπήρχαν ο Λορέντζο Μπράουν με τον Ουέιντ Μπόλντγουϊν, που σημείωσαν μαζί 36 πόντους, μοίρασαν 15 ασίστ και ήταν εκείνοι, που έδωσαν το κάτι παραπάνω στην ομάδα τους. Από την άλλη πλευρά ο Ουόλτερς με τον Λι έδωσαν στον Παναθηναϊκό 10 πόντους και 8 ασίστ και η Μακάμπι ίσως και να μην τους ένοιωσε καθόλου. Ο Πονίτκα ήταν περισσότερο ουσιαστικός σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, έχοντας 12 πόντους και 5 ασίστ, αλλά οι «πράσινοι» χρειάζονται πολύ περισσότερα πράγματα για να μπορούν να κερδίζουν τέτοιους αγώνες.

Και έτσι παρέμειναν στη μία νίκη και θα περιμένουν την άλλη εβδομάδα μήπως και μπορούν να ανασάνουν κόντρα στην Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Ιωάννη Παπαπέτρου. Σε ένα παιχνίδι, που λογικά θα έχουν και τον Ντουέιν Μπέικον, τον οποίο οι Παναθηναϊκοί περιμένουν κάπως σαν Μεσσία. Ο Μπέικον σίγουρα θα δώσει πράγματα, που λείπουν, αλλά ο Παναθηναϊκός πρέπει να γίνει ομάδα πάνω από όλα και αυτό χρειάζεται χρόνο. Και δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς μάλιστα αν η προσπάθεια να γίνει ομάδα θα έχει και το ανάλογο αποτέλεσμα.

Για «4άρι» προς το παρόν δεν προβλέπεται κίνηση, αλλά αν συνεχιστούν τα αρνητικά αποτελέσματα, ίσως το σκηνικό αλλάξει. Και στις ΗΠΑ υπάρχουν πλέον αρκετοί ποιοτικοί παίκτες, που μπορούν να πάρουν το πρώτο αεροπλάνο και με τα κατάλληλα χρήματα να έρθουν στην Αθήνα και να φορέσουν την «πράσινη» φανέλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένα… ακατέργαστο διαμάντι για ΠΑΟ - Ο επόμενος mobile ψηλός - Ανεβάζει το επίπεδο ο Μήτογλου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags