Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ατάκες-φωτιά από Μπαρτζώκα - "Αν φτάσουμε σε σημείο να υποτιμούμε νίκη με Παναθηναϊκό..."
Μπάσκετ
| 2022-12-05 21:46:00

Ατάκες-φωτιά από Μπαρτζώκα - "Αν φτάσουμε σε σημείο να υποτιμούμε νίκη με Παναθηναϊκό..."

Sportdog Team
Ατάκες-φωτιά από Μπαρτζώκα - "Αν φτάσουμε σε σημείο να υποτιμούμε νίκη με Παναθηναϊκό..."

Ξεκάθαρος ο προπονητής του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του μετά τη νίκη στο "αιώνιο" ντέρμπι.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Στη νευρικότητα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, που επεσήμανε πως ο Παναθηναϊκός έπαιξε χωρίς πίεση στο ΣΕΦ και τόνισε τη μεγάλη σημασία της νίκης για την ομάδα του.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Ήμασταν πολύ νευρικοί, χάσαμε λέι απ, χάσαμε σουτ. Ο Παναθηναϊκός έπαιξε χωρίς πίεση. Είναι καλή ομάδα. Δεν περιμέναμε εύκολο παιχνίδι. Ήταν καθοριστικό παιχνίδι για την πρώτη θέση και εμείς συνεχίζουμε.

Πάντα παίζει ρόλο ο αντίπαλος. Αν έχουμε φτάσει σε σημείο να υποτιμούμε μια νίκη επί του Παναθηναϊκού επειδή έχουμε 9 σερί νίκες είναι εντελώς λάθος προσέγγιση. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Έχουμε 2 νίκες διαφορά. θα βελτιωθούμε, δεν θα είμαστε τόσο νευρικοί σε άλλο παιχνίδι».

Στη συνέχεια ο τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε τα εξής στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα παιχνίδι μεγάλης πίεσης με μεγάλο διακίβευμα. Το θέαμα και η επιθετική συγκομιδη εκλείψανε. Συγχαρητήρια στον κόσμο. Ήταν από τα πιο πολιτισμένα ντέρμπι. Ήταν μια σημαντική νίκη για το πρωτάθλημα αλλά επειδή έχει πάνω από ένα γύρο ακόμα θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Για το δεύτερο δεκάλεπτο: «Ήμασταν συνέχεια μπροστά με διαφορές 8-10 πόντων, τρέξαμε στο τρανζίσιον, ο Πονίτκα έκλεψε και ο Παναθηναϊκός πήρε 5 πόντους. Πιεστήκαμε είναι η αλήθεια. Ο Παναθηναϊκός ξαναμπήκε στο παιχνίδι. Έχει καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Είχαμε 4 χαμένες βολές, που είναι μεγάλο νούμερο για εμάς. Η εξέλιξη θα μπορούσε να είναι διαφορετική. Όσο δεν καθαρίζεις τα παιχνίδια ο αντίπαλος παίρνει αυτοπεποίθηση. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε, που σε αυτά τα παιχνίδια είναι το ζητούμενο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΑΕ Παναθηναϊκός: "Αλλοίωση αποτελέσματος στο ΣΕΦ" - Οργισμένο Post Γιαννακόπουλου! (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags