Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Πρωτιά ο Ολυμπιακός, αλλά ο ΠΑΟ… έρχεται - Τρελάθηκαν με τη διαιτησία - Το "φάντασμα" του Ντόρσεϊ!
Μπάσκετ
| 2022-12-05 22:01:00

Πρωτιά ο Ολυμπιακός, αλλά ο ΠΑΟ… έρχεται - Τρελάθηκαν με τη διαιτησία - Το "φάντασμα" του Ντόρσεϊ!

του Pick n' Scroll
Πρωτιά ο Ολυμπιακός, αλλά ο ΠΑΟ… έρχεται - Τρελάθηκαν με τη διαιτησία - Το "φάντασμα" του Ντόρσεϊ!

Το μεγάλο πρόβλημα του Μπαρτζώκα, η σφυρίχτρα και η μεταγραφή. Οι Πειραιώτες πήραν τη νίκη και ουσιαστικά το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς, όμως οι Πράσινοι κέρδισαν τις εντυπώσεις και ετοιμάζονται για κάτι πολύ καλό στη συνέχεια. Ποιοι παίκτες υστέρησαν και ποιοι ξεχώρισαν.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου ντέρμπι του πρωταθλήματος. Επικράτησε με 68-66 του Παναθηναϊκού και έκανε το πλέον σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στη κανονική περίοδο της Α1.

Κάλλιστα, πάντως, το παιχνίδι θα μπορούσε να το είχε πάρει η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς. Το τρίποντο, όμως, του Ντουέιν Μπέικον δεν βρήκε τον στόχο και έτσι η νίκη έμεινε σε «ερυθρόλευκα» χέρια. Πάντως, ο Παναθηναϊκός έχει τρομερά παράπονα από την διαιτησία και τον Βασίλη Πιτσίλκα και για αυτό άλλωστε εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

 

Οπως και να έχει, οι «πράσινοι» έδειξαν για ένα ακόμη παιχνίδι τελευταίως πολύ καλό πρόσωπο. Νίκησαν την Βίρτους Μπολόνια, νίκησαν την Βιλερμπάν, σάρωσαν στο Κάουνας με την Ζαλγκίρις και το βράδυ της Δευτέρας ήταν εξαιρετικοί κόντρα στον Ολυμπιακό. Στην λεπτομέρεια, όμως, δεν μπόρεσαν να πάρουν το «διπλό». Φαίνεται, όμως, ότι έχουν βάλει τις βάσεις για κάτι πολύ καλύτερο στη συνέχεια. Και ο κόσμος του μπορεί να αισιοδοξεί, τουλάχιστον για επιστροφή στους εγχώριους τίτλους.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του ακόμη και με τεράστια δυσκολία πέτυχε τον στόχο του και έβαλε τις βάσεις για να πάρει το πλεονέκτημα της έδρας. «Φωνάζει», όμως, ότι χρειάζεται βοήθεια και κυρίως από την περιφέρειά του. Αν δεν ανέβει ο ΜακΚίσικ και κυρίως ο Κάνααν, η ομάδα του Πειραιά δύσκολα θα μπορέσει να έχει την διάρκεια, που θέλει. Και ως γνωστόν στόχος του Ολυμπιακού είναι να πάρει το νταμπλ και να κατακτήσει και την Ευρωλίγκα.

Επίσης, ο Πίτερς με τον Μπολομπόι δεν έχουν μπει στο κλίμα της ομάδας, αλλά αυτοί κάποια στιγμή αναμένεται να πάρουν τα πάνω τους. Κάτι, που είναι αμφίβολο ότι θα γίνει κυρίως με τον Κάνααν. Το φάντασμα του Τάιλερ Ντόρσεϊ ακόμη υπάρχει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τον κόσμο του Ολυμπιακού να θέλει πως και πως την επιστροφή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ατάκες-φωτιά από Μπαρτζώκα - "Αν φτάσουμε σε σημείο να υποτιμούμε νίκη με Παναθηναϊκό..."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags