Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρόμος στην Ευρώπη - "Κόλαση" το ΟΑΚΑ, θύμισε παλιές εποχές μεγάλου Παναθηναϊκού (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2022-12-09 16:26:00

Τρόμος στην Ευρώπη - "Κόλαση" το ΟΑΚΑ, θύμισε παλιές εποχές μεγάλου Παναθηναϊκού (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρόμος στην Ευρώπη - "Κόλαση" το ΟΑΚΑ, θύμισε παλιές εποχές μεγάλου Παναθηναϊκού (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσοι βρέθηκαν στο Μαρούσι το βράδυ της Πέμπτης (8/12) είδαν ένα ΟΑΚΑ από τα παλιά, που πνίγει τον αντίπαλο και δίνει απίστευτη ώθηση στον Παναθηναϊκό. Οι Πράσινοι έχουν κερδίσει για τα καλά πίσω τον κόσμο τους.

Παναθηναϊκός: Άλλες εποχές θύμισε το ΟΑΚΑ στο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να δημιουργούν καυτή ατμόσφαιρα και να "σπρώχνουν" τους παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς στη μεγάλη νίκη με 90-77 στην παράταση.

Η αλήθεια είναι ότι την προηγούμενη διετία το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων δεν είχε την εικόνα που ξέραμε. Την πρώτη χρονιά τα μέτρα λόγω covid είχαν κλείσει όλα τα γήπεδα, ενώ τη δεύτερη σεζόν η κακή πορεία της ομάδας είχε απομακρύνει αρκετούς φίλους του Τριφυλλιού. Και φέτος, το ΟΑΚΑ στα πρώτα παιχνίδια δεν είχε την προσέλευση του παρελθόντος. Οι Πράσινοι όμως με τις εμφανίσεις τους δεν κέρδισαν μόνο τους αντιπάλους τους στο παρκέ, αλλά και τον κόσμο τους εξίσου!

Όσοι βρέθηκαν στο Μαρούσι το βράδυ της Πέμπτης (8/12) είδαν ένα ΟΑΚΑ από τα παλιά, που πνίγει τον αντίπαλο και δίνει απίστευτη ώθηση στον Παναθηναϊκό. Μην ξεχνάμε πως το Ολυμπιακό Στάδιο μέχρι το 2018-2019 ήταν η πιο καυτή έδρας της Ευρώπης, με το μεγαλύτερο μέσο όρο εισιτηρίων στην Euroleague! Αυτές οι στιγμές αρχίζουν να αναβιώνουν ξανά, απόρροια της ανοδικής πορείας του Εξάστερου αγωνιστικά.

Άλλωστε και στη συνέντευξη του Ντουέιν Μπέικον στο Sportdog, ο Αμερικανός παικταράς έκανε ειδική αναφορά στον κόσμο, λέγοντας συγκεκριμένα το εξής: "Αγαπώ το μπάσκετ. Αγαπώ να παίζω για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, για την ατμόσφαιρα που δημιουργούν. Κάθε φορά έρχομαι στο ΟΑΚΑ, για να δώσω και την καρδιά μου για την ομάδα και τον κόσμο!".​

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags