Φακούντο Καμπάτσο: Αντίστροφη μέτρηση ώστε να γίνει παίκτης του Ερυθρού Αστέρα για τον Αργεντίνο γκαρντ μιας και όλα δείχνουν ότι έχει αποδεχθεί την πρόταση της ομάδας από της Σερβία, αρνούμενος τόσο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρεάλ, όσο και στον Ολυμπιακό, που όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα  Encestando, του έκανε πρόταση της τελευταίας στιγμής, αλλά ήταν μικρότερη από αυτή των Σέρβων.

Ο πρώην NBAer θα πάρει από τον Αστέρα  1,8 εκατομμύρια ευρώ καθαρά για το υπόλοιπο αυτής της σεζόν, 2,5 εκατομμύρια για την επόμενη και, ενδιάμεσα, την πιθανότητα να διακόψει τη σχέση του με την ομάδα του Βελιγραδίου το καλοκαίρι με αντάλλαγμα μόλις 50.000 ευρώ. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό ο Αργεντίνος είναι πολύ πιθανό να απέρριψε την Ρεάλ Μαδρίτης, που το έδινε 1,6 εκατομμύρια, μιας και ακόμα χρωστάει 2,6 εκατομμύρια στη Βασίλισσα από την ρήτρα που έδωσε για να πάει στο NBA.

Έτσι ο Φακούντο Καμπάτσο είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί και επίσημα από τον Ερυθρό Αστέρα, με τον έτερο Αργεντίνο, Λούκας Βιλντόζα, να προχωράει σε μια ανάρτηση με τους δύο φορώντας την φανέλα της σερβικής ομάδας, κάτι που θα κάνει τους Ερυθρόλευκους ακόμα πιο δυνατούς για την συνέχεια της φετινής Euroleague.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανεπίτρεπτο για τον Ολυμπιακό - Ο Μπαρτζώκας τη μεγαλύτερη ευθύνη - Αποχώρηση μετά τον ΠΑΟ!