Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Πεδουλάκης άλλαξε θέση για να... μην φύγει - Ελεύθερο στον Ράντονιτς για αλλαγές και στους βοηθούς!
Μπάσκετ
| 2023-01-03 16:24:00

Ο Πεδουλάκης άλλαξε θέση για να... μην φύγει - Ελεύθερο σε Ράντονιτς για αλλαγές και στους βοηθούς!

Ο Πεδουλάκης άλλαξε θέση για να... μην φύγει - Ελεύθερο σε Ράντονιτς για αλλαγές και στους βοηθούς!

Οι μεταγραφές, οι αποχωρήσεις και γιατί δεν έφυγε ο Σέρβος κόουτς. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στηρίζει τον Ράντονιτς, με τον Μαυροβούνιο τεχνικό να έχει το ελεύθερο να προχωρήσει σε πάσης φύσεως αλλαγές. Και δεν μιλάμε μόνο για παίκτες.

Παναθηναϊκός: Το ραντεβού ανάμεσα σε Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Ντέγιαν Ράντονιτς έβγαλε ειδήσεις, με πρώτη απ' όλες, το τέλος του Αργύρη Πεδουλάκη από το πόστο του τεχνικού διευθυντή. Μπορεί τυπικά ο Άρτζι να υποβιβάστηκε σε υπεύθυνος ακαδημιών, αλλά ας μη γελιόμαστε. Για μία ακόμη φορά μπήκε φινάλε και μάλιστα άδοξο στη σχέση του με το κλαμπ, αποτυγχάνοντας πλήρως στο σχεδιασμό που έτρεξε στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι. 

Πάμε στη δεύτερη απόφαση. Στήριξη στον Ράντονιτς και όλες οι αποφάσεις πηγαίνουν, πλέον, εν λευκώ πάνω του. Οι αποφάσεις αυτές μάλιστα δεν περιορίζονται μόνο στις μεταγραφές, που ελεύθερα μπορεί να κάνει ο ίδιος. Αφορούν και όλο το σταφ, συμπεριλαμβανομένων και των βοηθών του, Βόβορα και Γιαπλέ! Μην απορήσετε, δηλαδή, αν κάποιος αντικατασταθεί προσεχώς και πάρει το δρόμο της εξόδου, τον οποίο θα ακολουθήσουν μαζί και κάποιοι παίκτες.

Δεδομένο τρίτο: Λευκό χαρτί όπως είπαμε στον Μαυροβούνιο για μεταγραφές. Αυτό είναι κάτι που όντως ειπώθηκε στον Ράντονιτς. Ωστόσο, εδώ υπάρχει κι ένα πρακτικό κομμάτι. Μπορεί ο Παναθηναϊκός, σε αυτό το σημείο της σεζόν, να προσθέσει ποιοτικά κομμάτια στο ρόστερ του; Διότι πλην Ντόρσεϊ, κανένας τοπ παίκτης δεν είναι διαθέσιμος στην αγορά. Άντε ας εξαιρέσουμε κάποιους βετεράνους από το NBA, οι οποίοι δυσκολευόμενοι να βρουν συμβόλαιο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, κοιτάζουν προς Euroleague μεριά (βλ. Τζαμπάρι Πάρκερ).

Τέλος, είναι σημαντικό ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θεωρεί πως ο Ντέγιαν Ράντονιτς έχει λιγότερη ευθύνη απ' όση, φαινομενικά, του αναλογεί. Κι αυτό, ίσως, σχετίζεται με το ότι ο Πεδουλάκης με τον τρόπο που έχτισε και δόμησε το ρόστερ, δεν συντέλεσε στο να κάνει πιο εύκολη τη δουλειά του Μαυροβούνιου.

 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σφαιρόπουλος για ΠΑΟ - Το καλοκαίρι Σάρας με Γιαννακόπουλο - Δικαίωση Μπαρτζώκα με Σπανούλη"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags