Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανατροπή με Σερέλη, έρχεται άλλος κόουτς στον ΠΑΟ - Ραντεβού με Λάσο - Έκπληξη με Τρινκιέρι!
Μπάσκετ
| 2023-02-21 23:21:00

Ανατροπή με Σερέλη, έρχεται άλλος κόουτς στον ΠΑΟ - Ραντεβού με Λάσο - Έκπληξη με Τρινκιέρι!

του Pick n' Scroll
Ανατροπή με Σερέλη, έρχεται άλλος κόουτς στον ΠΑΟ - Ραντεβού με Λάσο - Έκπληξη με Τρινκιέρι!

Οι δύο Ομπράντοβιτς και η απόφαση Γιαννακόπουλου για νέα σελίδα. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά την αποχώρηση του Ράντονιτς. Γιατί ο πρώην προπονητής του Λαυρίου μπορεί να αντικατασταθεί στα επόμενα παιχνίδια, το πλάνο της διοίκησης και η οικονομική υπέρβαση.

Όπως αναφέραμε και χθες, ο Παναθηναϊκός είχε αποφασίσει να πορευτεί με Ελληνα προπονητή, μετά την αποπομπή του Ντέγιαν Ράντονιτς. Ο εκλεκτός είναι ένας γνώριμος του «τριφυλλιού» με τον πρώην προπονητή του Λαυρίου, Χρήστο Σερέλη, να είναι εκείνος, που αναλαμβάνει τα ηνία. Ο Σερέλης εννοείται ότι είναι μία επιλογή, που δεν κάνει γκελ στον κόσμο της ομάδας, αλλά είναι προσωρινή λύση. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, σε λίγα παιχνίδια άλλος να είναι ο χεντ-κόουτς του Παναθηναϊκού, καθώς μάλιστα γίνεται τεράστια προσπάθεια να πειστεί και να έρθει ο Πάμπλο Λάσο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος έβαλε βαθιά το χέρι για να αποζημιωθεί ο Ράντονιτς, θέλει τον Ισπανό προπονητή και κάνει μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρει. Ελπίζει ότι θα πετύχει τον στόχο του το καλοκαίρι, που μας έρχεται, αλλά θέλει να ελπίζει ότι μπορεί να τα καταφέρει και από τώρα. Αυτός και οι συνεργάτες του έχουν «πέσει» πάνω στον Λάσο και κάνουν τεράστια προσπάθεια μήπως και κάνουν την υπέρβαση και τον φέρουν από τώρα.

Η περίπτωση Ποτσέκο έχει απομακρυνθεί όπως και του Λάκοβιτς. Αν και το καλοκαίρι δεν μπορεί να ευδοκιμήσει του Λάσο, τότε ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για άλλο μεγάλο όνομα, που, πάντως, πολλά τέτοια ονόματα δεν υπάρχουν στην αγορά. Ο κόσμος θέλει Πασκουάλ ή Γιασικεβίτσιους, αλλά τέτοιες περιπτώσεις είναι πάρα πολύ δύσκολες, όπως βέβαια απίθανη είναι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τον οποίο έχουν ως Θεό οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού.

Πάντα στη περίπτωση που δεν γίνει του Λάσο, επιλογές σαν του Αντρέα Τρινκιέρι ή του Σάσα Ομπράντοβιτς, που ενδέχεται να φύγει από την Μονακό, είναι πιθανό να «παίξουν». Το σίγουρο είναι ότι ο Γιαννακόπουλος πάει για πολύ καλό προπονητή, καθώς έχει κατανοήσει ότι δεν υπάρχει άλλο περιθώριο για στοιχήματα και χαμένο χρόνο. Την στιγμή μάλιστα που δίνει πολλά χρήματα και βλέπει αυτή του την προσπάθεια να μην έχει το παραμικρό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το παίρνει πάνω του ο Γιαννακόπουλος - Υπογράφει με κορυφαίο όνομα - Πάνω από 15 εκατ. μπάτζετ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags