Απογειώστε την ημέρα των Χριστουγέννων με πλούσια δράση στο ΝΒΑ με αγώνες που ξεκινούν στις 19:00 ώρα Ελλάδος, στην Cosmote TV και το NBA League Pass. Ένα πραγματικό δώρο!

Η 76η διοργάνωση του ΝΒΑ την ημέρα των Χριστουγέννων θα ξεκινήσει στην Cosmote TV, καθώς οι Milwaukee Bucks και ο σούπερ σταρ Γιάννης Αντετοκούνμπο αντιμετωπίζουν τον Jalen Brunson και τους New York Knicks στις 19:00 ζωντανά από τη Μέκκα του μπάσκετ, το Madison Square Garden.

Στη συνέχεια, οι δύο προηγούμενοι κάτοχοι του τίτλου θα αναμετρηθούν, όταν οι πρωταθλητές του 2022 στο ΝΒΑ Warriors, με επικεφαλής τον Steph Curry, θα επισκεφθούν τους πρωταθλητές του 2023 στο ΝΒΑ Nuggets και τον δύο φορές MVP Nikola Jokić στις 21:30 ώρα Ελλάδας.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το Tinseltown φιλοξενεί τον Λεμπρόν Τζέιμς και τους Λος Άντζελες Λέικερς που αντιμετωπίζουν τον Jayson Tatum και τους Boston Celtics στις 00:00 ώρα Ελλάδας, καθώς μία από τις μεγαλύτερες αθλητικές κόντρες θα μεταφερθεί στο παρκέ την ημέρα των Χριστουγέννων για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια.

Το πρόγραμμα των Χριστουγέννων ολοκληρώνεται με δύο ακόμη παιχνίδια, καθώς ο MVP Joel Embiid και οι Philadelphia 76ers αντιμετωπίζουν τον Jimmy Butler και τους Miami Heat στις 03:00 ώρα Ελλάδας, και οι Dallas Mavericks με τον Luka Dončić αντιμετωπίζουν τον Kevin Durant και τους Phoenix Suns στις 05:30 ώρα Ελλάδας.