Facebook Pixel Ανατροπή και πέναλτι!
| 2012-09-16 20:07:00

Ανατροπή και πέναλτι!

Ανατροπή και πέναλτι!

Ο Αστέρας προηγήθηκε με πέναλτι του Περόνε στο 20', είχε τρία (!) δοκάρια με τον Ράγιος, όμως ο ΠΑΟΚ με γκολ των Λόρενς στο 46' και εύστοχο πέναλτι του Αθανασιάδη στο 88' πήρε το τρίποντο.

Στο καλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής, ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης με ανατροπή και πήρε τους τρεις βαθμούς. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 20' με πέναλτι του Πέρονε, ωστόσο στο δεύτερο μέρος ο «Δικέφαλος» ήταν καλύτερος και με γκολ του Λόρενς 26'' δεύτερα μετά την σέντρα και του Αθανασιάδη με πέναλτι στο 88', έκανε την ανατροπή.

Στα... άσχημα για τον ΠΑΟΚ, το γεγονός πως για ακόμα ένα ματς πέταξε το πρώτο ημίχρονο, αλλά και ο λιγοστός κόσμος στις εξέδρες.

Κυρίαρχος ο Αστέρας με γκολ και δοκάρια!

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε δυνατά στο παιχνίδι και στο πρώτο πεντάλεπτο πίεσε ψηλά, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ... ξύπνησαν γρήγορα και μετά το πέρας των πρώτων δέκα λεπτών έλεγξαν τον ρυθμό του αγώνα. Στο 12' μάλιστα είχαν και την πρώτη καλή στιγμή του ματς, με το σουτ του Λαζάρ να φεύγει λίγο δίπλα από το δοκάρι. Στο 19' όμως, κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Κουμαλό με αστείο τρόπο γκρέμισε τον Ναβάρο μέσα στην περιοχή και υπέπεσε σε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Περόνε, ο οποίος σημάδεψε σωστά και έκανε το 1-0 για τον Αστέρα.

Το γκολ αυτό... πάγωσε την Τούμπα και ανέβασε στα ύψη την ψυχολογία των Αρκάδων, οι οποίοι λίγο αργότερα άγγιξαν και το δεύτερο γκολ. Ο Ράγιος δύο φορές, στο 26' και στο 27', με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή τράνταξε το δοκάρι της εστίας του ΠΑΟΚ. Στα τελευταία 15 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, ωστόσο δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι καλό.


Γκολ σε... 26 δευτερόλεπτα

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά και με το... καλημέρα σκόραρε. Στην πρώτη φάση που έκανε, μόλις 26 δευτερόλεπτα μετά την σέντρα, ο Φωτάκης έστρωσε με κεφαλιά στον Λόρενς και αυτός με ωραίο σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1. Το γκολ αυτό ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του αγώνα, καθώς λειτούργησε τελείως διαφορετικά για τις δύο ομάδες. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη μετά το τέρμα που σημείωσαν, κυριάρχησαν απόλυτα στο ματς, ενώ στην αντίπερα όχθη οι Αρκάδες έπεσαν πολύ στην απόδοσή τους και για 45 λεπτά απλά προσπαθούσαν να κρατήσουν την ισοπαλία. Οι Θεσσαλονικείς πίεσαν και είχαν κάποιες καλές στιγμές, με καλύτερη όλων το δοκάρι του Λίνο στο 83'. Η απάντηση όμως του Αστέρα ήταν άμεση, καθώς στο επόμενο λεπτό ο Ράγιος με σουτ μέσα από την περιοχή τράνταξε το οριζόντιο του Γλύκου. Αυτό ήταν και το τρίτο δοκάρι του παίκτη του Αστέρα στο σημερινό ματς!

Ανατροπή και πέναλτι!

Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ φόρτσαρε και δικαιώθηκε. Στο 88' ο Γεωργιάδης έκανε την σέντρα, η μπάλα βρήκε στου χέρι του Τσαμπούρη μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αθανασιάδης, ο οποίος σημάδεψε σωστά και έκανε το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΠΑΟΚ (Γιώργος Δώνης): Γλύκος, Αποστολόπουλος (46' Ετο), Κουμάλο, Κατσικάς, Σταφυλίδης (63' Γεωργιάδης), Κάτσε, Λάζαρ, Φωτάκης (82’ Γιάννου), Λίνο, Λόρενς, Αθανασιάδης.

Στον πάγκο: Χακόμπο, Πέλκας, Ρομπέρ, Ιντζίδης.

Αστ. Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Πιπίνης, Ουσέρο, Τσαμπούρης, Ράγιος, Αλβάρεζ (89’ Ντινιωτάκης), Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Ναβάρο (80’ Κουρμπέλης), Ντε Μπλάσις (52' Φορμίκα), Περόνε.

Στον πάγκο: Μπαντής, Καρντάσιο, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης.

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Γκάγκας (Λάρισας), Μαγιάννης (Άρτας)
Γήπεδο: Τούμπα
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags