Facebook Pixel «Είμαι εδώ για να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου...»
Ποδόσφαιρο
| 2012-11-23 00:40:00

«Είμαι εδώ για να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου...»

«Είμαι εδώ για να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου...»

Πανευτυχής για τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στην Μάριμπορ, αλλά και για το γκολ που έβαλε με πέναλτι, αν και νωρίτερα είχε αστοχήσει από τα έντεκα βήματα, δήλωσε ο Βίκτορ Βιτόλο.

Ο Ισπανός ανέφερε αρχικά: «Είμαι χαρούμενος για εμφάνιση και νίκη μας, η ομάδα πάει καλά αν και ακόμα δεν έχουμε καταφέρει όσα μπορούσαμε. Παρόλα αυτά, καθημερινά βελτιωνόμαστε και θα φτάσουμε άμεσα στο επιθυμητό επίπεδο».

Για το παιχνίδι στο Λονδίνο: «Απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο θα αγωνιστούμε σα να μην υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη, αυτό θα το βάλουμε στο μυαλό μας και θα κάνουμε τον παν για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για τον στόχο κόντρα στον Πλατανιά: «Είναι ένας αγώνας που πρέπει να δείξουμε πως βελτιωνόμαστε και να πάρουμε την νίκη για να φτάσουμε τις ομάδες που είναι από πάνω στη βαθμολογία. Στόχος σε κάθε αγώνα ανεξάρτητα με τον αντίπαλο οι τρεις βαθμοί».

Για το 2ο πέναλτι και αν φοβήθηκε: «Είχα την αυτοπεποίθηση να αναλάβω την πρώτη εκτέλεση όμως αστόχησα. Είμαι εδώ για να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου, ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που με στηρίζουν και που μου επέτρεψαν να εκτελέσω και το επόμενο πέναλτι». 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags