Facebook Pixel Αφού το λέει ο Μπέος...
| 2012-11-23 14:42:00

Αφού το λέει ο Μπέος...

Αφού το λέει ο Μπέος...

"Από τους πιο ικανούς ο Μάνταλος", δήλωσε ο Αχιλλέας Μπέος για τον διαιτητή του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός...

Aναλυτικά η συνέντευξη στο "Libero 107,4":

Για τον Ιβάν Σαββίδη: "Εχω πλήρη άγνοια, δεν τον γνωρίζω καθόλου. Έχει στα χέρια του ίσως την πιο δημοφιλή ομάδα στην Ελλάδα και αν έχει την οικονομική ευχέρεια και κάνει σωστές επιλογές θα φέρει μεγάλες επιτυχίες στον ΠΑΟΚ. Με σωστές επιλογές στους συνεργάτες του θα πάει ψηλά τον ΠΑΟΚ, είναι πολύ σημαντικό αυτό καθώς άλλοι (Κοντομηνάς, Μυτιληναίος κ.λπ) επέλεξαν λαμόγια για συνεργάτες και είδαμε τι έγινε".

Για τον Γιώργο Δώνη: "Είναι ένας νέος προπονητής, δοκιμάστηκε στον Ατρόμητο, προσπαθεί, έχει δείξει καλό πρόσωπο και έχει δρόμο μπροστά του".

Σε ερώτηση για τον ορισμό του κ. Μάνταλου στο παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, ο κ. Μπέος είπε: "Ηταν τεράστια αδικία αυτό που έγινε πέρυσι με τον Μάνταλο και τον υποβίβασαν στην Β' Εθνική. Τον ξέρω τον Μάνταλο είναι από τους πιο ικανούς διαιτητές στην Ελλάδα. Οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη, πρέπει να το αναγνωρίσουμε αυτό. Για τις συνομιλίες έχω να πως ότι ποτέ δεν είπα στον Μάνταλο να κάνει ή να μην κάνει κάτι στο παιχνίδι. Είναι άδικο να μιλούν 2 άτομα για κάποιον άλλο και να τιμωρείται ο άλλος. Αυτό που είχα πει τότε ήταν ότι έπαιξε 50-50 ενώ είπα και στον Ζαγοράκη ότι ήταν ασέβεια να γίνει μήνυση σε παράγοντα, πρέπει να υπάρχει πάντα σωστή φιλοξενία. Μιλούσα με κάποιον για τον Μάνταλο, δεν ευθύνεται ο Μάνταλος για αυτό ενώ δεν είπα και κάτι μεμπτό. Τιμωρήθηκε όμως ο διαιτητής γιατί η κυβέρνηση ήθελε να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά το ποδόσφαιρο, ήθελαν με όλα αυτά να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη. Ισοπέδωσαν τα πάντα, έστειλαν φυλακή αθώους ανθρώπους καθώς η ΕΠΟ με τον ανύπαρκτο Πιλάβιο φοβήθηκε την κυβέρνηση και έγινε ότι έγινε. Είχαμε μια απλή συζήτηση στο τηλέφωνο, σχολιάσαμε τον Μάνταλο, δεν κάναμε κάτι κακό. Αν είχα πει ότι του έδωσα λεφτά να τιμωρηθεί αλλά δεν είπα κάτι τέτοιο, ούτε είπα για απειλές, ούτε για δωροδοκίες, ούτε για εκβιασμούς. Δηλαδή δεν μπορώ να μιλάω στο τηλέφωνο με άλλους παράγοντες και να σχολιάζουμε όπως κάνουν όλοι; Ειδικά για το θέμα του Μάνταλου θα ήθελα επίσης να πω ότι ουδέποτε θέλησα, ούτε καν σκέφτηκα, να βλάψω τον ΠΑΟΚ. Το μόνο που είπα τότε στο τηλέφωνο ήταν ότι ο Μάνταλος έπαιξε 50-50,τίποτε άλλο. Δεν το έκαναν μόνο στον Μάνταλο αυτό όμως, και ο Γιάχος ζητούσε τα λεφτά της αμοιβής του από έναν αγώνα (όπως αποδείχθηκε τελικά) αλλά τιμωρήθηκε και διασύρθηκε άδικα για ένα διάστημα".

Ακολούθως η συζήτηση μεταφέρθηκε στην περιπέτεια του τον τελευταίο 1,5 χρόνο και ο κ. Μπέος τόνισε: "Όταν μου συνέβη αυτό χάθηκε η γη κάτω από τα πόδια μου, δεν το εύχομαι σε κανένα να περάσει ότι πέρασα εγώ. Ποτέ δεν είχα μπλεξίματα με τον νόμο, την δικαιοσύνη κτλ και η αλήθεια θα λάμψει κάποια στιγμή. Βγήκα από την φυλακή τώρα ή το λέω εγώ, από το κέντρο αδυνατίσματος γιατί έχασα 12 κιλά όσο ήμουν μέσα και όταν με ρωτούσαν οι φίλοι μου τι θέλω να κάνω τώρα, απαντούσα «Θέλω την ζωή μου πίσω». Εκτός από την δουλειά μου, λατρεύω το ποδόσφαιρο αλλά τώρα δεν θέλω και δεν μπορώ άλλωστε να ασχοληθώ. Θα αποκαταστήσω όμως το όνομα μου, θα το καθαρίσω μέσω του νόμου και μόλις αθωωθώ θα σκεφτώ αν θα επιτρέψω στο ποδόσφαιρο. Βέβαια κάτω από τις συνθήκες που επικρατούν τώρα στην χώρα είναι δύσκολο να κάνεις σχέδια".

Συνεχίζοντας είπε επίσης: "Δεν ασχολούμαι τώρα με το ποδόσφαιρο, απλά το παρακολουθώ. Όπως είπα το λατρεύω το ποδόσφαιρο, είναι δημόσιο θέαμα και δεν μπορεί κανείς να μου απαγορεύσει να πάω στο γήπεδο. Επιλέγω κάποιους αγώνες και τους παρακολουθώ, θα ήθελα να δω κι ένα παιχνίδι στην Τούμπα. Βέβαια το θέαμα που βλέπουμε τώρα στα γήπεδα είναι έργο της αποτυχημένης κυβέρνησης Παπανδρέου, αυτός μαζί με μια παρέα ανεπάγγελτων οδήγησαν την χώρα στην εξαθλίωση. Μια εγκληματική οργάνωση από πολιτικά στελέχη και με μέλη δικαστές, δημοσιογράφους κτλ λεηλάτησαν την χώρα και μας έφεραν σε αυτό το σημείο. Εγώ είμαι προοδευτικός, ο πατέρας μου πήγε εξορία αλλά η κυβέρνηση Παπανδρέου έκανε αίσχη, εγκλημάτησε και κανείς δεν πήγε στην φυλακή".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags