Facebook Pixel «Μόνο για σενάρια του Χόλιγουντ!»
| 2013-03-07 18:52:00

«Μόνο για σενάρια του Χόλιγουντ!»

«Μόνο για σενάρια του Χόλιγουντ!»

Απάντηση στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για ζητήματα των Ακαδημιών της τις τελευταίες μέρες έδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής κάνοντας λόγο για... σενάρια Χόλιγουντ!

Πιο αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Ηρακλής 1908, απαντώντας σε πρόσφατα δημοσιεύματα θα ήθελε να ενημερώσει τόσο το φίλαθλο κοινό όσο και τους αρθρογράφους ότι τα δημοσιεύματα τύπου «εξαγριωμένοι γονείς κινήθηκαν εναντίον μελών της διοίκησης...», «η πρόσφατη συνάντηση ... δεν έγινε σε κλίμα ενωτικό» και «αν το σημερινό περιστατικό ... πιθανό να επηρεάσει την προσπάθεια για επιστροφή ...» είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο, για την συγγραφή σεναρίου ταινίας του Χόλιγουντ, με προοπτικές για πολλά Όσκαρ.

Εικασίες, συνειρμοί, συμπεράσματα και φαντασία, χρησιμοποιούνται συνήθως μόνο για να υποκινήσουν καταστάσεις και να βλάψουν την αξιοπιστία της ομάδας και των προσπαθειών που καταβάλει για την επάνοδό της, στην Σούπερ Λίγκα. Η ΠΑΕ Ηρακλής στηρίζει «αξίες» και αυτό πρεσβεύουν και συνομολογούν, για τα ανωτέρω δημοσιεύματα, τόσο οι προπονητές, μέσω του Υπεύθυνου Ακαδημιών Εμπενίζερ Χάγκαν, όσο και οι γονείς, οι που εμπιστεύονται καθημερινά τα παιδιά τους στις Ακαδημίες της ΠΑΕ.

Παρακαλούμε λοιπόν, σε μελλοντικές τοποθετήσεις - αναφορές καλό θα είναι, για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, να παρουσιάζονται τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση και χωρίς τον παράγοντα της υπερβολής, η οποία και δεν αντικατοπτρίζει την κουλτούρα και φιλοσοφία της ΠΑΕ Ηρακλής. Η ΠΑΕ Ηρακλής 1908 επισημαίνει ότι οφείλει και ενημερώνει, επίσημα και στο βαθμό που χρειάζεται, για οτιδήποτε συμβαίνει ή προγραμματίζει μόνο μέσω της ιστοσελίδας της, fciraklis.gr».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags