Facebook Pixel "Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι που θα βλάψει τον Ηρακλή"
| 2014-01-28 18:57:00

"Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι που θα βλάψει τον Ηρακλή"

"Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι που θα βλάψει τον Ηρακλή"

Ο Σάββας Κωφίδης, μίλησε σε ραδιοφωνικό της Θεσσαλονίκης σχετικά με το ζήτημα της κατάπτωσης της εγγυητικής του Ηρακλή έπειτα από αίτησή του και ανέφερε πως ποτέ δεν θα έκανε κάτι το οποίο θα έβλαπτε τον "Γηραιό".

Μάλιστα, τόνισε πως η "κυανόλευκη" ΠΑΕ γνώριζε από πριν για την κίνηση αυτή του δικηγόρου του, ενώ υποστήριξε ότι τα λεφτά δεν θα πήγαιναν στην δική του τσέπη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σάββας Κωφίδης στον "Arena Fm":

«Πρέπει να ξεκαθαρίσω πως δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι που θα βλάψει τον Ηρακλή. Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει δυσκολίες μεγαλύτερες από αυτό που είναι ασήμαντο. Αυτό είναι ένα γραμμάτιο που δόθηκε από τον λογαριασμό μου ώστε να πληρωθεί ο δικηγόρος μου για μια δικαστική εκκρεμότητα.

Αυτή την συναλλαγή την γνώριζε η ΠΑΕ. Αμέσως πήρα τηλέφωνο τόσο και στην ΠΑΕ όσο και στον δικηγόρο και μου ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει θέμα. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν είναι τα χρήματα για εμένα. Η οφειλή πήγε κατευθείαν στο γραμμάτιο.

Είχα μιλήσει και με τον πρόεδρο. Δεν περίμενα να πάρει τέτοια διάσταση το θέμα γιατί δεν είχα κάποια εμπλοκή. Δεν έχει περάσει ποτέ από το μυαλό μου να κινηθώ εναντίον του Ηρακλή και να δημιουργήσω πρόβλημα. Τα λεφτά δεν θα τα πάρω εγώ σε καμιά περίπτωση. Προφανώς θα μπορούσε να με πάρει ένα τηλέφωνο η ΠΑΕ να μου πει αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. Εγώ μίλησα με τον κ. Μπέζα και λογικά θα κλείσει το θέμα».

Για την αγωνιστική κατάσταση του Ηρακλή,:«Ο Ηρακλής είναι σε πολύ καλή κατάσταση και παρουσιάζεται πολύ διαφορετικός. Πατάει σταθερά και δεν νομίζω να έχει κανένα πρόβλημα να μπει στα πλέι οφ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags