Facebook Pixel Συγκλονιστικό: Ποιος διεθνής άσος έγινε φούρναρης;
| 2014-02-11 16:00:00

Συγκλονιστικό: Ποιος διεθνής άσος έγινε φούρναρης;

Συγκλονιστικό: Ποιος διεθνής άσος έγινε φούρναρης;

Ποιος πρώην διεθνής επιθετικός έχει αναγκαστεί σήμερα να πουλάει ψωμί για να ζήσει; Η φοβερή περιπέτεια που πέρασε και το απίστευτο που αποκαλύπτει στις δηλώσεις του!

Συγκλονίζει η ιστορία του Σαλβαδόρ Καμπάνιας, του Παραγουανού παικταρά, που πλέον πουλάει ψωμί για να επιβιώσει.

Ο 33χρονος, πια, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, με τις 44 συμμετοχές στην εθνική του ομάδα και τα 10 γκολ, είδε την καριέρα του να καταστρέφεται το μοιραίο βράδυ της 25ης Ιανουαρίου 2010.

Λίγους μήνες πριν το Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, ο 29χρονος, τότε, Καμπάνιας, πυροβολήθηκε στο κεφάλι και είδε όλη του τη ζωή να αλλάζει ριζικά. Τι είχε συμβεί εκείνη την εφιαλτική νύχτα;

Ο Παραγουανός άσος βγήκε να διασκεδάσει όταν βρέθηκε στη μέση ενός καυγά με έναν μεγαλέμπορο ναρκωτικών του Μεξικό που τον πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι!

Κόντρα σε όλα τις πρώτες ιατρικές εκτιμήσεις, ο Καμπάνιας κατάφερε να ζήσει, αλλά δεν μπόρεσε να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο. Πλέον, τέσσερα χρόνια μετά το δολοφονικό χτύπημα, δουλεύει σε μια οικογενειακή επιχείρηση και πουλάει ψωμί στα προάστια της Ασουνσιόν για να επιβιώσει!

"Διανέμουμε ψωμί στις Ιταγκούα, Ιπακαράι και Σαν Μπερναρντίνο (προάστια της Ασουνσιόν). Μου αρέσει η δουλειά. Οι άνθρωποι με αναγνωρίζουν και με ρωτούν για το ποδόσφαιρο. Εγώ τους απαντώ ότι είμαι χαρούμενος...

Όταν συνέβη το ατύχημα, είχα υπογράψει προσύμφωνο έναντι 1,7 εκατ. δολαρίων για μεταγραφή στην Ευρώπη και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Αμέρικα πίστευε σε μένα. Μου έδωσαν ένα διαμέρισμα στο Ακαπούλκο και άλλο ένα στο Κανκούν, ενώ ο μισθός μου είχε διπλασιαστεί...

Τώρα είμαι εδώ και προσπαθώ να ανακάμψω. Έχω μεγάλη πίστη κι ας έχω χάσει τα πάντα...", δηλώνει και συγκλονίζει ο Καμπάνιας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags