Facebook Pixel Αποκαλύψεις Κουρτουά!
| 2014-05-21 23:00:00

Αποκαλύψεις Κουρτουά!

Αποκαλύψεις Κουρτουά!

Ο πορτιέρο της Ατλέτικο Μαδρίτης, που αγωνίζεται ως δανεικός από την Τσέλσι, μίλησε για το μέλλον του και... έριξε την βόμβα, για όσους το κατάλαβαν.

Μη υγιές λοιπόν χαρακτήρισε ο Τίμπο Κουρτουά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Τσέλσι και να μοιράζεται παιχνίδια με τον Πετρ Τσεχ.
 

«Και οι δυο θέλουμε να παίζουμε παντού. Κανείς δεν θα ήταν χαρούμενος με το να παίζει μόνο στο League Cup ή στο FA Cup. Τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα αυτή την στιγμή. Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Τσεχ.

Είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο, οπότε το να είμαι εγώ και εκείνος στην ίδια ομάδα δεν θα ήταν και το πιο υγιές πράγμα στον κόσμο», δήλωσε στο BBC ο Κουρτουά.

Σχετικά με τον τελικό του Champions League απέναντι στην Ρεάλ (24/05), ο παίκτης της Ατλέτικο εξέφρασε την άποψη ότι οι «ροχιμπλάνκος» πρέπει να παίξουν αμυντικά και με αντεπιθέσεις απέναντι στην «Βασίλισσα».

«Ξέρω ότι είναι κορυφαίοι παίκτες και δεν θα είναι εύκολο. Θα παίξουμε όπως παίζουμε πάντα. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που έπαιξαν πιο αμυντικά απέναντι μας και δυσκολευτήκαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας.

Απέναντι στην Ρεάλ εκείνοι θα πρέπει να έρθουν. Εμείς θα πρέπει να αμυνθούμε καλά και να παίξουμε στις αντεπιθέσεις», σχολίασε ο Βέλγος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags