Facebook Pixel "Τους κουράσαμε στο πρώτο μέρος και τους χτυπήσαμε στο δεύτερο"
| 2015-08-06 01:16:00

"Τους κουράσαμε στο πρώτο μέρος και τους χτυπήσαμε στο δεύτερο"

"Τους κουράσαμε στο πρώτο μέρος και τους χτυπήσαμε στο δεύτερο"

Ο τεχνικός της Μπριζ, Μισέλ Πρεντόμ, στάθηκε στο πλάνο που είχε η βελγική ομάδα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αλλά και τη συνέχεια της ευρωπαϊκής της περιηγήσης

Αναλυτικά ο τεχνικός της Μπριζ υποστήριξε:
Για το αν ένιωσε ανακούφιση για την πρόκριση
: «Γιατί ανακούφιση; Και οι δύο ομάδες έπαιζαν για τη νίκη, αλλά, την πήραμε εμείς. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το ματς. Στο δεύτερο πατήσαμε γκάζι για να κάνουμε τη διαφορά. Τους κουράσαμε στο πρώτο μέρος και τους χτυπήσαμε στο δεύτερο».

Για την κλήρωση της Παρασκευής: «Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν βατές κληρώσεις και εύκολες ομάδες. Ο στόχος ήταν να πάμε εκεί, κυρίως στο Γιουρόπα Λιγκ. Έχουμε λίγες πιθανότητες να πάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα τις εξαντλήσουμε».

Για τους τρεις στόπερ: «Παίξαμε έτσι αλά στη διάρκεια του ματς κάναμε αλλαγές και προσαρμοστήκαμε στον Παναθηναϊκό, για να αποδώσουμε καλύτερα. Είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας γιατί πέρυσι δεν ήταν πάντα έτσι, σε κάποια ματς είχαμε λίγους οπαδούς. Τώρα ήταν όλοι μαζί μας, το γήπεδο ήταν γεμάτο. Μου αρέσει που άκουσα το όνομα μου στο τέλος του ματς και μου αρέσει που έχω καλές σχέσεις μαζί τους».

Για το αν στην επόμενη φάση θα είναι χαλαροί: «Όταν έχεις μία τέτοια ευκαιρία, θα τη διεκδικήσεις για να πας όσο πιο μακριά μπορείς. Μπορεί να πετύχαμε τον πρώτο στόχο μας, αλλά, τώρα θέλουμε να πετύχουμε κάτι πιο καλό".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags