Facebook Pixel Απόδραση από το "Ελ Πάσο"!
| 2016-03-07 21:52:00

Απόδραση από το "Ελ Πάσο"!

Απόδραση από το "Ελ Πάσο"!

Ισόπαλο με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στο «Γρηγόρης Λαμπράκης» ανάμεσα στην Καλλιθέα και την Ζάκυνθο, στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Football League.

Η ομάδα του Λουκά Καραδήμου μπήκε καλύτερα στο γήπεδο από το συγκρότημα του Βάνια Ραντίνοβιτς και μόλις στο 9΄ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ χάρη σε εκτέλεση φάουλ του Μασένα. Από το σημείο εκείνο και μετά οι «κυανόλευκοι» οι οποίοι είχαν την ψυχολογία με το μέρος τους έπειτα από το γρήγορο τέρμα που σημείωσαν, στο 23΄έφτασαν κοντά στο να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους, το σουτ όμως του Λέκκα πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Παπαδόπουλου.

Στο 24΄ το παιχνίδι διακόπηκε καθότι έσβησαν τα φώτα λόγω πτώσης της τάσης του ρεύματος, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα για έξι περίπου λεπτά να διακοπεί το παιχνίδι, προκειμένου να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημα. Με την επανέναρξη του αγώνα η Ζάκυνθος προσπάθησε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης, εξέλιξη που είχε σαν συνέπεια να έχει τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση μπροστά στην εστία του Μιχελή με το υπάρχον σκορ να μένει ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Καλλιθέα όπως και στο πρώτο μέρος μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα, και στο 50΄ είχε την πρώτη της καλή στιγμή με το σουτ του πέλη να περνάει λίγο έξω από την εστία του Παπαδόπουλου. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή οι«κυανοκίτρινοι» ανέβασσαν την απόδοση τους, και στο 52΄ κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα χάρη σε προβολή του Σταματή.

Από το σημείο εκείνο και μετά η Καλλιθέα ενέτεινε την πίεση της προς την εστία του Παπαδόπουλου,προκειμένου να φτάσει στο γκολ της νίκης. Αυτό θα μπορούσε να είχε συμβεί σε δύο περιπτώσεις. Αρχικά στο 58΄ με το σουτ του Ντουρμισάι να αποκρούεται εντυπωσιακά από τον τερματοφύλακα των Επτανήσιων, και εν συνεχεία στο 64΄ με την προβολή του Μπούζα, η οποία επίσης αποκρούστηκε από τον Παπαδόπουλο με συνέπεια το ήδη υπάρχον αποτέλεσμα να μείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λoυκάς Καραδήμος): Μιχελής, Μουκτάρης, Τζάκσον, Σταύρου, Νόνης, Τεγούσης, Μπούζας (77' Τσίπρας), Φαρία (44' Κατσικογιάννης), Μπέλης, Φράγκος (55' Ντουρμισάι), Μασένα.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Βάνια Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Κυριακίδης, Ορφανίδης, Τσιάμης, Πεχλιβανόπουλος, Ζέλιος, Λέκκας (51' Κουρέλλας), Ναζίμ (86' Αποστόλου), Ζαϊρί (90' N. Πέττας), Σταματής, Κρολ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags