Facebook Pixel Μπράβο και με τη βούλα
| 2016-08-25 17:51:00

Μπράβο και με τη βούλα

Μπράβο και με τη βούλα

Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την απόκτηση του τερματοφύλακα Κλαούντιο Μπράβο από την Μπαρτσελόνα!

Ο 33χρονος διεθνής Χιλιανός γκολκίπερ υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2020, ενώ οι "πολίτες" έδωσαν το ποσό των 18 εκ. ευρώ για να τον αποκτήσουν από τους "μπλαουγκράνα".

«Είμαι υπερήφανος που ήρθα στην Σίτι. ξέρω ότι ο σύλλογος χτίζει κάτι πολύ ιδιαίτερο και ελπίζω να αποτελέσω κομμάτι πολλών επιτυχιών στα ερχόμενα χρόνια. Ξέρω για την πρόοδό της τα τελευταία χρόνια και προφανώς ξέρω μερικούς από τους νέους μου συμπαίκτες λόγω Κόπα Αμέρικα.
Δεν είναι εύκολο να αφήσεις έναν σύλλογο όπως η Μπαρτσελόνα, όπου πέρασα δύο φανταστικά χρόνια, αλλά η ευκαιρία να δουλέψω με τον Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν πολύ καλή για να την αρνηθώ. Ελπίζω ότι θα συναγωνιστώ με τους άλλους σπουδαίος κίπερ του συλλόγου και ελπίζω ότι μαζί θα κερδίσουμε πολλά τρόπαια».

Από την πλευρά του ο Πεπ ανέφερε: «Ο Κλαούντιο είναι φανταστικός τερματοφύλακας και μια εξαιρετική προσθήκη για την ομάδα μας. Είναι πολύπειρος, έχει σπουδαία ηγετικά προσόντα και είναι στην καλύτερη ηλικία. Είναι ένας τερματοφύλακας που θαύμαζα για χρόνια και είμαι πολύ χαρούμενος που είναι πλέον παίκτης της Σίτι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags